NE ŽELIM DA NAVIJAM ZA SEVERINE I ĐIGE! Čuveni srpski stručnjak ZAGREMO!

Autor:

Sport

23.08.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je to posledica lošeg rada godinama unazad i sada vidimo rezultat - poručuje Kosanović.

NE ŽELIM DA NAVIJAM ZA SEVERINE I ĐIGE! Čuveni srpski stručnjak ZAGREMO!

Foto: Starsport

Iskusni trener Milorad Kosanović izneo je svoje mišljenje o trenutnom stanju u srpskom fudbalu, ističući da je neophodno više pažnje posvetiti radu sa najmlađima. Kosanović je ukazao na problem nedostatka talenta, naglašavajući da je to direktno uticalo na loše rezultate naše reprezentacije i klubova u Evropi ove sezone.

- Sve je to posledica lošeg rada godinama unazad i sada vidimo rezultat. Zvezda, Partizan i Vojvodina više ne prave igrače, već samo kupuju neke škartove. Deca nam rano odlaze u strane klubove, a tamo im se niko ne posvećuje kao ovde. Posle se vraćaju, ali bude kasno. Ne želim da, dok gledam Partizan i Zvezdu navijam za Severine i Đige, imamo mi dovoljno talenta, mi smo sportska nacija - poručio je Kosanović za Infromer.

Foto: Starsport

Milorad Kosanović

Prema rečima Kosanovića, ključni faktor za napredak domaćeg fudbala je adekvatan kadar i struka koja će znati da radi sa mladima, ali pre svega, da voli ovaj sport. 

- Potreban nam je adekvatan kadar koji će raditi sa mladima i napraviti igrače za budućnost. Talenat da stvaraju naši najveći klubovi i tako jačaju svoj sastav, a ne da se mladi šalju po okolnim manjim timovima kako bi dobijali minute i kako bi se prodali. Najbolje igrače prave najbolji timovi u velikim utakmicama. Uvek smo imali velike igrače, timovi su nam igrali velika takmičenja, a sada smo puni stranaca i to loših - istakao je Milorad Kosanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading