OVO MI NIKADA NIKO NIJE URADIO! Hit anegdota Marka Pantelića i Olivera Kana!

Autor:

Sport

18.08.2024

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač sve nasmejao ovom izjavom.

OVO MI NIKADA NIKO NIJE URADIO! Hit anegdota Marka Pantelića i Olivera Kana!

Foto: Starsport

Nekadašnji reprezentativac Srbije, Marko Pantelić važio je za jednog od najperspektivnijih napadača svog vremena. Najdublji trag ostavio je u Crvenoj zvezdi, a inostrana karijera mu je obeležan sjajnim nastupima za Hertu iz Berlina. On je za ovaj nemački tim nastupao u periodu od 2005. do 2009. godine i za to vreme zabeležio 138 nastupa i postigao 55 gola.

Foto: Profimedia

Marko Pantelić u dresu Herte

Pantelić je imao sjajne nastupe za Hertu i u dosta utakmice je bio čovek odluke, ali je znao i opasno da kiksira, kao na primer u jednom meču protiv Bajerna iz Minhena. Pantelić se prisetio anegdote kada je izašao pred legendanrog Olivera Kana i opisao kako je izgledala ta situacija.

- Najbolji golman protiv kojeg sam igrao je bez premca Oliver Kan. U poslednjem minutu utakmice izalazim ispred njihove odbrane. Onda se tako namestila situacija, nisam ja nešto driblao, ali sam nekom fintom izbacio ova dva igrača i faktički ostajem ispred Kana. Prvi put zamanjujem on klekne i već je seo na teren. Ja sam još zamanjivao, on je lego čovek, a ja krenuo da se smejem. Veliki Oliver Kan ispred tebe leži na leđima u polu trbušnjaku nekom i krenem onako bez veze da ga prebacim, gotovo prazan gol i ja ga prebacujem, ali kako sam se smejao, nisam bio skoncentrisan, nisam obuhvatio loptu celim stopalom i otišla lopta pored stative - objasnio je Pantelić i dodao:

Foto: Profimedia

Oliver Kan

- Nakon toga sudija je svirao karaj utakmica, a on je ustao, zagrlio me je i rekao ''ovo mi nikada niko nije uradio u životu'' - govorio je Marko Pantelić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading