IMAM ISKUSTVA! Marko Pantelić spreman za novu funkciju!

Autor:

Sport

18.08.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši napadač pred novim izazovom.

IMAM ISKUSTVA! Marko Pantelić spreman za novu funkciju!

Foto: Starsport

Nekadašnji srpski fudbaler Marko Pantelić izrazio je svoju nameru da se kandiduje za potpredsednika Herte, kluba za koji je igrao od 2005. do 2009. godine. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, posebno s obzirom na Pantelićevu bogatu fudbalsku prošlost i iskustvo.

Pantelić je istakao da je njegova glavna želja da svojim fudbalskim znanjem pomogne klubu da se oporavi, te da mu je klub na prvom mestu, a ne pozicija u Izvršnom odboru. Ovo jasno govori o njegovoj posvećenosti Herti i želji da doprinese njenom povratku na staze uspeha.

- Nominovan sam za potpredsednika i člana Izvršnog odbora. Ta me pozicija u IO ne zanima me mnogo, moja glavna briga i želja je da svojim fudbalskim znanjem pomognem mom omiljenom klubu da se oporavi. Klub je moj prioritet, ne pozicija. Važno mi je da se radimo transparentno i odgovorno. Želim da sačuvamo integritet i pokušaću da uradim sve kako bi se odluke donosile u interesu kluba i navijača - rekao je Pantelić za Bild i dodao:

Foto: Starsport

Marko Pantelić

- Sa godinama iskustva u profesionalnom fudbalu, verujem da posedujem duboko razumevanje za sport i njegovu strukturu. Znam kakvi su izazovi na terenu i van njega, kao i kako se gradi stabilna struktura. Pored Herte, moj boravak u Ajaksu i posebno PSŽ imali su ključan uticaj na moj razvoj i kroz iste naučio sam kako se grade uspešni klubovi. To je ono što želim da prenesem na Hertu - jasan je nekadašnji napadač Herte.

Pantelić ističe svoje iskustvo kroz rad u Fudbalskom savezu Srbije i UEFA komitetu, kao i završene studije sportskog menadžmenta.

- Delim svoju strast sa drugim fudbalskim zvaničnicima, a po završetku svoje igračke karijere imao sam iskustvo kao potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije i predsednik Fudbalskog saveza Beograda, kao i član UEFA komiteta. Takođe sam studirao sportski menadžment i uspešno završio studije, osnovne i master - poručio je.

Cilj je jasan.

- Da Herta ponovo bude u Bundesligi, gde pripada. Uradiću sve da tako i bude. Želim klubu sve najbolje - zaključio je Marko Pantelić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading