OVO NIJE ZA ONE SA SLABIM STOMAKOM: Jeziva povreda na početku Premijer lige!

Autor:

Sport

17.08.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasno!

OVO NIJE ZA ONE SA SLABIM STOMAKOM: Jeziva povreda na početku Premijer lige!

Foto: Profimedia

U prvom kolu Premijer lige, na utakmici između Notingem Foresta i Bornmuta, desio se nezgodan sudar između fudbalera Danila i Semenja, koji je rezultirao teškom povredom. Nakon samo 15 minuta igre, medicinske ekipe su morale da intervenišu, a scena je bila toliko uznemirujuća da su lekari morali da postave šator kako bi sakrili povredu od gledalaca.

Povreda koju je Danilo pretrpeo prilikom nezgodnog prizemljivanja izgleda veoma ozbiljno, a prema prvim informacijama, postoji velika verovatnoća da se neće vratiti na teren do kraja sezone. Ipak, puna dijagnoza će biti poznata tek nakon detaljnih lekarskih pregleda. Sve ovo je izazvalo jake reakcije među navijačima i ostalim akterima na terenu.

Scena na terenu je bila toliko uznemirujuća da su je lekari morali sakriti od gledalaca postavljanjem šatora. Jaukovi su odjekivali stadionom, a ova nezgoda definitivno je ostavila snažan utisak na sve prisutne. Snimak ovog događaja upozorava gledaoce da bi scene mogle biti uznemirujuće.

Situacija je definitivno ozbiljna i zahteva pažljivo praćenje kako bi se utvrdilo koliko će trajati oporavak Danila. Očekuje se da će javnost biti obaveštena o njegovom zdravstvenom stanju nakon lekarskih pregleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading