JEZIVO! Poznati reprezentativac mučki PREBIJA svoju devojku! Snimak obišao ceo SVET! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.08.2024

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvaljujući prolazniku izvukla je "živu glavu".

JEZIVO! Poznati reprezentativac mučki PREBIJA svoju devojku! Snimak obišao ceo SVET! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Nemile scene dolaze nam iz Perua, gde se jedan od najpoznatijih fudbalera ove južnoameričke zemlje, Kristijan Kueva, našao u centru skandala nakon što je uhvaćen na snimku kako fizički zlostavlja svoju devojku Pamelu Lopez.

Snimak je postao viralan na društvenim mrežama, šokirajući sportsku javnost i izazivajući osudu širom ove države.

Kueva, koji je upisao preko 100 nastupa za reprezentaciju Perua, veoma je cenjen u svojoj domovini, ali se sada suočava sa ozbiljnim optužbama i preti mu višegodišnja zatvorska kazna.

Na video snimku se jasno vidi kako fudbaler bije svoju devojku Pamelu Lopez, a da nije naišao prolaznik koji je sprečio dalje nasilje, ko zna dokle bi stigli. Potom je Kueva izjurio kroz vrata, a nakon svega se oglasila i njegova izabranica:

- On i ja smo bili u vezi 13 godina i svih tih 13 godina trpela sam nasilje. Ponekad su tom zlostavljanju prisustvovala i naša deca, što me posebno boli - rekla je Pamela Lopez.

Kristijan Kueva je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Rajo Valjekano, ruski Krasnodar, tursku Malatijuspor, Al Fateh iz Saudijske Arabije, a sada je član peruanske Alijanc Lime.

Sigurno da će njegova popularnost u rodnoj zemlji ostati u senci skandala koji je napravio, a zbog kojeg može da nosi veoma teške posledice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading