RONALDO I GEORGINA SE TAJNO VENČALI! Jedan DETALJ ih razotkrio! (FOTO)

Autor:

Sport

21.08.2024

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac pokrenuo novi biznis.

RONALDO I GEORGINA SE TAJNO VENČALI! Jedan DETALJ ih razotkrio! (FOTO)

Foto: Instagram.com/georginagio

Georgina i Kristijano

Fudbaler Al Nasra, Kristijano Ronaldo je možda iznenadio mnoge kada je upotrebio termin "moja žena" u referenci na svoju dugogodišnju partnerku, Georginu Rodrigez.

Ronaldo, koji ima 39 godina, u vezi je sa Georginom koja traje od 2016. godine. Par ima dvoje dece zajedno, dok je njegova izabranica takođe maćeha preostale troje dece Portugalca.

Iako par nije javno objavio svoj brak, Ronaldo je možda dao naznake da su se on i Georgina konačno venčali u tajnoj ceremoniji. Nakon što je bivši fudbaler Mančester junajteda izjavio da će predstaviti svoju "ženu" dok je govorio na svom novom Jutjub kanalu, kasnije je otkrio da je reč o Georgini dok su se pripremali da odigraju igru "Gospodin i Gospođa".

Navijači su brzo primetili ovaj komentar, a jedan od njih je napisao: "Način na koji je naziva "mojom ženom", dok je drugi je dodao: "Rekao je "moja žena, Gio"."

Takođe je primećeno da su Ronaldo i Georgina oboje nosili prstenje u videu, što možete videti na fotografiji:

Republika

Foto: printscreen/Youtube

 

Ranije ove godine, Kristijano je izazvao sumnje da je u braku sa Georginom nakon još jedne izjave o "ženi" tokom snimanja reklame za jedan sportski brend. U tom videu, Portugalac je trenirao kod kuće pre nego što je spomenuo Georginu kao "svoju ženu", što je izazvalo glasine o njihovom mogućem venčanju.

Kapiten saudijskog Al Nasra je bio izričit:

- Kada ne treniram u klubu, volim da vežbam sa svojom ženom kod kuće. Jer mogu da je motivišem, a ona može i mene - rekao je tada Kristijano Ronaldo.

Posle ovog videa, kapiten portugalske reprezentacije je izdao saopštenje za People preko svog portparola, u kome se navodi da nemaju "nikakvih saznanja o tome da li je oženjen sa Georginom".

Ronaldo je danas lansirao svoj novi Jutjub kanal, koji ima 1.8 miliona pratioca dva sata posle storija na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading