UZBUNA NA MARAKANI! Hvang ODLAZI iz Zvezde?! Omraženi rival ŽELI Korejca!

Autor:

Sport

21.08.2024

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korejac na ceni zbog sjajnih partija.

UZBUNA NA MARAKANI! Hvang ODLAZI iz Zvezde?! Omraženi rival ŽELI Korejca!

Foto: Starsport

Od dolaska na Marakanu, Inbom Hvang se pokazao kao najbolja investicija Crvene zvezde!

Osim što su ga doveli iz Olimpijakosa, u transferu kakvom se nisu ni nadali, iskoristivši "rupu u zakonu" i doveli Korejca za pet miliona evra, iako je njegova tržišna vrednost u tom trenutku bila 15.000.000 evropskih novčanica.

Posle igara na stadionu "Rajko Mitić", reprezentativac Južne Koreje je pokazao zašto toliko vredi, pa uprkos porazu u Norveškoj od Boda, i tamo je stigao da asistira kod jedinog gola Ognjena Mimovića u 75. minutu, što samo potvrđuje njegove vrednosti.

Zato ne čudi glas koji stiže iz Grčke – Panatinaikos želi Zvezdinog vezistu svom timu! Velikan iz Atine namerava da se pojača u manevru, a prema pisanju grčkog Sport 24 – jedna od meta je Hvang. Osim fudbalera crveno-belih, na meti "zelenih" nalazi se i Sualio Meite iz Benfike.

Foto: Starsport

Inbom Hvang

Nema sumnje da težak posao čeka Panatinaikos u nameri da angažuje sjajnog vezista, koji je prema njihovim navodima već neko vreme izrazivao nameru da bi napustio klub, ali učešće u Ligi šampiona je san svakog fudbalera.

Upravo plasman u elitno evropsko takmičenje pravi najveću kočnicu za PAO, koji se takmiči u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Činjenica da bi eventualnom pobedom nad Bode Glimtom mogao da igra protiv najvećih evropskih klubova čini Hvanga nekoliko koraka dalje od Atine i prelaska u omraženog rivala kluba, za koji je nastupao pre dolaska na Marakanu.

Ako Zvezda ispadne u Ligu Evrope, sigurno da bi se šanse za potencijalni transfer povećale. Grčki mediji pišu da Panatinaikos pomno prati situaciju i Hvanga, koji je ponovo potvrdio klasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading