GOTOVO JE! Legendarni golman objavio KRAJ reprezentativne karijere!

Autor:

Sport

21.08.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dirljive reči na oproštaju od nacionalnog tima.

GOTOVO JE! Legendarni golman objavio KRAJ reprezentativne karijere!

Foto: Tanjug/AP

Manuel Nojer na Svetskom prvenstvu

Nemački golman Manuel Nojer danas je objavio kraj svoje karijere u nacionalnom dresu, nakon dugogodišnjeg angažmana u reprezentaciji.

Čuvar mreže minhenskog Bajerna (38) je emotivnim rečima izrazio zahvalnost i ponos zbog svoje uloge u nacionalnom timu, ističući da je ova odluka bila teška, ali da je došlo vreme da se povuče iz reprezentacije, koju sa klupe predvodi Julijan Nagelsman.

Nojer je odluku o povlačenju iz selekcije "pancera" objavio na društvenim mrežama, gde se obratio sledećim rečima:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Manuel Nojer

 - Ovaj dan je morao da dođe u nekom trenutku. Danas se završava moja karijera u nemačkoj reprezentaciji. Ko me poznaje zna da ova odluka nije bila laka. Imao sam dosta uspona i padova sa reprezentacijom. Vrhunac je pobeda protiv Argentine na stadionu 'Marakana' kada smo postali prvaci sveta - izjavio je Nojer u video snimku, koji je objavio na Instagramu.

Nije krio da je ponosan na dane provedene u reprezentaciji Nemačke:

- Bio sam sedam godina kapiten, a onda sam se povredio. Kruna moje karijere je povratak na teren na Evropskom prvenstvu na domaćem terenu - dodao je Manuel.

Legendarni golman je za nacionalni tim debitovao u junu 2009. godine na utakmici protiv Ujedinjenih Arapskih Emirata. Za selekciju Nemačke branio je na 124 meča. Sa nacionalnim timom osvojio je Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading