MITRU I SERGEJU SE OSLADILO! Novi trofej za Srbe! Ronaldo PONIŽEN kao nikad, Al Hilalu Superkup! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.08.2024

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva gola Mitrovića i jedan Milinković-Savića doneli novi pehar šampionu.

MITRU I SERGEJU SE OSLADILO! Novi trofej za Srbe! Ronaldo PONIŽEN kao nikad, Al Hilalu Superkup! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Al Hilala apsolutno dominiraju Saudijskom Arabijom! Igrači aktuelnog šampiona ove azijske države, predvođeni srpskim reprezentativcima Aleksandrom Mitrovićem i Sergejom Milinkovićem-Savićem savladali su u finalu Superkupa ekipu Al Nasra rezultatom 4:1 (0:1) i osvojili prvi pehar u novoj sezoni!

I ne samo da su osvojili, već su po prikazanom igrom i golovima, Mitrović i Sergej ponizili Ronalda i njegove saigrače, koji su u kratkom vremenskom intervalu potpisali kapitulaciju i ostali bez trofeja!

Simultanku je odigrao Smederevac sa odbranom Al Nasra, kojoj je spakovao dve lopte u mrežu blickrigom u 63. i 69. minutu, kada je i najavio potpuni raspad gradskog rivala iz Rijada.

 

 

Da sve bude potaman po selektora "orlova" Dragana Stojkovića Piksija, pobrinuo se Sergej Milinković-Savić, čijim je golom u 55. minutu na dodavanje Mitrogola, Al Hilal stigao do izjednačenja - 1:1.

Ništa nije mirisalo na ovakav epilog, jer je Al Nasr poveo pogotkom najboljeg igrača Kristijana Ronalda, koji je u samom finišu poluvremena, u 44. minutu, doneo prednost svojoj ekipi - 0:1.

 

 

Niko tada nije mogao da nasluti na apokalipsu vicešampiona Saudijske Arabije, međutim, srpski tandem se potrudio da ih gurne u provaliju!

Najpre već pomenutim izjednačenjem SMS-a, da bi potom Aleksandar Mitrović u razmaku od šest minuta dva puta pogodio cilj, prvo glavom, a onda i silovito nogom, donevši potpuni preokret i nedsotižnih 3:1!

Sve dileme oko pobednika rešio je Malkom u 72. minutu za konačnih 4:1, koji je kod trećeg pogotka Al Hilala bio asistent Smederevcu.

Tako je srpski tandem podigao još jedan pehar i nastavio praksu iz prošle sezone, kada je na ubedljiv način osvojio šampionski tron Pro lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading