SAGA JE ZAVRŠENA! Milan Borjan POTPISAO ugovor! U OVOM klubu nastavlja karijeru!

Autor:

Sport

21.08.2024

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši kapiten Zvezde otišao na Bliski istok.

SAGA JE ZAVRŠENA! Milan Borjan POTPISAO ugovor! U OVOM klubu nastavlja karijeru!

Foto: Starsport

Povremeni kanadski reprezentativac i bivši kapiten Crvene zvezde, Milan Borjan, preselio se na Bliski istok i potpisao ugovor sa novim prvoligašem u Saudijskoj Arabiji, Al Rijadom!

Posle sezone provedene na pozajmici u Slovanu iz Bratislave, Borjan je doneo konačnu odluku o raskidu ugovora sa crveno-belima, sa kojom je imao priliku da tokom karijere na stadionu "Rajko Mitić" osvoji šest uzastopnih titula u Superligi Srbije. Na to je uticala odluka kada ga je Barak Bahar otpisao iz tima, dok mu ni povratak Vladana Milojevića na klupu nije garantovao mesto među stativama.

Postojalo je ovog leta mnogo pitanja oko toga gde će Borjan nastaviti karijeru, da li će ostati u Zvezdi ili ne. On je odlučio da raskine ugovor sa crveno-belima i odlučio se za put u "neke toplije krajeve".

 

 

Debi Milana Borjana za Al Rijad zakazan je za 22. avgust, kada će njegov tim gostovati ekipi Al Vahdi. Ova promena donosi novu etapu u karijeri ovog iskusnog čuvara mreže, otvarajući mogućnosti za nova dostignuća i iskustva u svetu fudbala.

Odlazak Milana Borjana iz Crvene zvezde označava kraj jednog poglavlja, ali istovremeno otvara vrata za nove početke i izazove u njegovoj profesionalnoj karijeri.

Bivši golman crveno-belih je afirmaciju stekao na Banjici, braneći za nekadašnjeg superligaša Rad, ali se potom preselio u turski Sivas. Oblačio je dresove Ludogoreca, niškog Radničkog i poljske Korone, pre nego što je iz bugarskog šampiona stigao na Marakani, gde je ostao punih sedam godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading