TERZIĆ NIJE OČEKIVAO OVAKAV REZULTAT: Očekuje mnogo bolji revanš meč, a ovo poručuje delijama!

Autor:

Sport

21.08.2024

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gleda ipak pozitivnu stranu svega.

TERZIĆ NIJE OČEKIVAO OVAKAV REZULTAT: Očekuje mnogo bolji revanš meč, a ovo poručuje delijama!

Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je sinoć poražena na gostovanju kod Bode Glimta, sa rezultatom 2:1.

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić, izneo je svoje mišljenje o sinoćnoj utakmici u Bodeu. 

- Da budem sasvim iskren očekivao sam bolju igru Crvene zvezde. Medjutim, sve priče o teškom gostovanju u Bodeu su se ispostavile kao tačne. Brza podloga njihovog terena je izazvala nesigurnost kod naših igrača - rekao je Terzić.

Mada ipak gleda i pozitivne strane.

- Ali i pored svega u Beograd se vraćamo sa aktivnim rezultatom. Imamo veliku priliku da pobedom na prepunoj Marakani obezbedimo učešće u prvom izdanju nove Lige šampiona u njenom izmenjenom formatu. Verujem da je svima jasno da to možemo i da je to ostvarivo. Verujem u naše igrače i našeg trenera Milojevića. Mnogo razloga imamo da verujemo. Ali sam i siguran da će to biti mnogo izvesnije i sigurnije uz podršku svih naših navijača - dodao je on.

Republika

Foto: youtube/FK Crvena zvezda

Zvezdan Terzić

 

Na kraju je želeo da se svi navijači Crvene zvezde ujedine na Marakani.

- Želim da pozovem zvezdaše iz svih krajeva Srbije, iz Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, da Marakana u sredu bude krcata i da podrškom sa tribina, verom i optimizmom, ponesu ovu ekipu koja sigurno ima kvalitet, do Lige šampiona. Na Marakani su padali i mnogo veći timovi i ostvarivani su uspesi i kada se činilo da to nije moguće. Sada je itekako moguće i verujem da svi navijači prepoznaju trenutak da ovom timu koji ima veliki kvalitet, treba pomoć sa tribina kako bi ostvarili još jedan veliki uspeh i Crvenoj zvezdi doneli osam novih utakmice Lige šampiona. Zvezdaši, dođite u sredu da ispisemo novu stranicu Zvezdine istorije. Verujemo da zajedno možemo do nove Lige šampiona - zaključio je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading