MILOJEVIĆ VERUJE U PROLAZ! Evo šta je rekao posle PORAZA od Bodea!

Autor:

Sport

20.08.2024

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli izgubili u Norveškoj.

MILOJEVIĆ VERUJE U PROLAZ! Evo šta je rekao posle PORAZA od Bodea!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde su poraženi u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu šampiona od Bode Glimta u Norveškoj rezultatom 1:2 (0:0).

Posle svega viđenog, srpski prvak može da bude zadovoljan, budući da je domaćin u nekoliko situacija mogao da postigne i treći gol u ovom susretu.

Svestan je toga i trener crveno-belih Vladan Milojević, koji je posle meča na Aspmira stadionu izneo svoje viđenje i šta nije bilo dobro:

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Zvezde pred početak meča protiv Bodea 

– Igramo protiv jedne ekipe koja želi prostor pozadi, koja želi trku, igraju dobro na ovoj podlozi, kontrolišu loptu, to deluje fanscinantno u nekim trenucima. Donekle smo uspeli da ih smirimo, ali kada imate toliki pritisak… Morali smo da budemo i hrabriji… Dogovorili smo se potom da treba da igramo slobodno i da može da se pogreši…- rekao je trener Zvezde i nastavio:

– Sa izmenama smo uspeli da uradimo nešto, videli ste i Milsona koji je u svemu uspeo da ih poremeti – istakao je Milojević, koji je potom dodao:

- Šta je tu je, idemo dalje, imamo drugo poluvreme u Begoradu, uz naše navijače imamo čemu da se nadamo - istakao je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading