ZVEZDINA KATASTROFA NA ASPMIRI! Bodo za 10 minuta postigao DVA gola! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.08.2024

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli očajno odreagovali u defanzivi.

ZVEZDINA KATASTROFA NA ASPMIRI! Bodo za 10 minuta postigao DVA gola! (VIDEO)

Foto: FK Crvena zvezda

Loše se piše Crvenoj zvezdi u Norveškoj, iako početak meča nije tako nagoveštavao.

Parirala je Milojevićeva četa fudbalerima Bode Glimta, čak joj je u finišu prvog poluvremena poništen gol, kada je mrežu zatresao Šerif Endiaj, međutim...

Posle šanse koju nisu pretvorili u pogodak, sredinom prvog dela, prvotimci norveškog prvaka uspeli su da savladaju Marka Ilića početkom drugog poluvremena, a strelac je bio Odin Luras Bjortuft.

Igrao se 52. minut, kada je odbrana tima Vladana Milojevića drugi put "zaspala" u ovoj utakmici, Norvežani su to surovo kaznili, pa je na asistenciju Sondrea Feta, njegov saigrač Bjortuft pronašao put do cilja i naterao Ilića na kapitulaciju - 1:0.

Pogledajte kako je Bodo Glimt došao do vođstva u toj situaciji:

Tu nije bio kraj Zvezdinim mukama, pošto je Mata samo 10 minuta kasnije levicom efektno iskosa postigao drugi pogodak za domaćina, Điga je zakasnio, te je norveški prvak duplirao prenost na 2:0.

Sada je pred crveno-belima vraški težak zadatak, moraju da postignu dva gol kako bi izbegli poraz ili će 27. avgusta na krcatom stadionu "Rajko Mitić" juriti pobedu od "tri razlike", što će biti izuzetno zahtevan posao.

Ukoliko bude eliminisana iz plej-ofa Lige šampiona, Crvena zvezda će takmičenje nastaviti direktno u grupnoj fazi Lige Evrope, drugog po jačini UEFA rangu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading