MIMOVIĆ PRVENCEM ČUVA ZVEZDU! Evo kako su crveno-beli PREPOLOVILI minus u Norveškoj! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.08.2024

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u poslednjoj četvrtini meča.

MIMOVIĆ PRVENCEM ČUVA ZVEZDU! Evo kako su crveno-beli PREPOLOVILI minus u Norveškoj! (VIDEO)

Foto: Starsport

Ukoliko se Crvena zvezda u revanš utakmici na stadionu "Rajko Mitić", koja se igra 28. avgusta plasira u Ligu šampiona i savlada Bodo Glimt, slaviće Ognjena Mimovića!

Defanzivac srpskog prvaka uspeo je da u 75. minutu meča na Aspmira stadionu pogodi mrežu domaćeg golmana i ublaži rezultatski zaostatak, pošto je domaćin golovima u drugom poluvremenu stigao do visokog vođstva od 2:0.

Ipak, nisu se predavali izabranici Vladana Milojevića, koji su praktično krenuli na sve ilil ništa i uspeli u poslednjoj četvrtini susreta da stignu do prvog gola.

Mrežu je zatresao bek crveno-belih, kome je to bio prvenac na evropskoj sceni i to u pravom trenutku, kada je Crvena zvezda bila "na konopcima".

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Inbom Hvang je centrirao kod gola Mimovića

Uputio je centaršut Inbom Hvang u šesnaesterac domaćina, na drugoj stativi odlično se snašao Ognjen Mimović i u padu nogom zahvatio loptu, koja je završila u mreži norveškog šampiona za - 2:1.

Sada se mnogo lakše diše u timu Crvene zvezde i ako ovaj rezultat ostane na snazi, daleko lakše je "juriti" zaostatak od jednog pogotka, nego dva gola minusa.

Podsetimo, u prvom poluvremenu je poništen gol Šerifa Endiajea, kada se oglasila VAR soba i precrtala pogodak Senegalca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading