OVO JE TRAGIČNO KLARKE KENTE! Težak poraz crveno-belih

Autor:

Sport

20.08.2024

23:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za revanš.

OVO JE TRAGIČNO KLARKE KENTE! Težak poraz crveno-belih

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su poraz od ekipe Bodo Glimta rezultatom 2:1 u prvom meču plej-ofa Lige šampiona. Iako su navijači sa Marakane bili u velikom broju, njihovi ljubimci nisu uspeli da ostvare željeni rezultat.

Na društvenim mrežama, navijači su žustro komentarisali izdanje svoje ekipe. Neki su izrazili nezadovoljstvo izdanjem tima, dok su drugi istakli da veruju u prolazak Crvene zvezde u narednu rundu takmičenja. Takođe, bilo je i komentara koji su se fokusirali na pojedince u timu, poput Rodića, Duartea i Mimovića.

 

 

Foto: FK Crvena zvezda

 

Iako je poraz težak udarac za tim sa Marakane, navijači se nadaju da će njihovi ljubimci uspeti da se vrate u revanšu i ostvare prolazak u narednu fazu takmičenja. S obzirom na podršku koju imaju sa tribina, očekuje se da će fudbaleri Crvene zvezde dati sve od sebe kako bi ostvarili povoljan rezultat u revanšu.

Uprkos lošem rezultatu, trener Crvene zvezde najavio je analizu utakmice i prilagođavanje taktike za revanš, uz obećanje da će ekipa pružiti maksimum kako bi izborila plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Takođe, pojedini igrači su na svojim profilima na društvenim mrežama izrazili zahvalnost navijačima na podršci i obećali da će se boriti do kraja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading