GLAVOBOLJA ZA STANOJEVIĆA! Gent doveo milonsko POJAČANJE pred mečeve sa Partizanom!

Autor:

Sport

17.08.2024

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Poglavice" se ne šale.

GLAVOBOLJA ZA STANOJEVIĆA! Gent doveo milonsko POJAČANJE pred mečeve sa Partizanom!

Foto: FK Partizan

Fudbalerima Partizana predstoji izuzetno važan meč protiv belgijskog Genta u četvrtak od 20.15 na stadionu u Humskoj.

Nakon neuspeha protiv kijevskog Dinama (2:6, 0:3) u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i Lugana (0:1, 2:2) u trećoj kvalifikacionoj rundi za Ligu Evrope, crno-beli moraju da eliminišu u dvomeču bivšeg šampiona Belgije, kako bi se domogli grupne faze Lige konferencija.

Iako su se suočili sa porazom od švajcarskog predstavnika, moraju da zaborave taj neuspeh i fokusiraju se na nadolazeći susret, kako bi imali šansu za dalji napredak.

S druge strane, pred gostovanje u Beogradu, "poglavice" su se pojačale Portugalcem Heli Varelom, koji je stigao iz Portimonensea za 3.100.000 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAA Gent (@kaagent)

 

Gent neće olako shvatiti crno-bele. Šef stručnog štaba Genta, Vuter Vranken, napomenuo je da ih očekuje vrlo težak dvomeč protiv Partizana, koji su apostrofirali kao neugodnog rivala.

– Osećamo ozbiljno olakšanje posle ulaska u plej-of, ali naš cilj je da obezbedimo grupu u Evropi. Na tom putu nas čeka neugodan protivnik, Partizan, kome je nedostajalo malo sreće da eliminiše Lugano i nastavi borbu za Ligu Evrope. Očekuje nas vrlo težak dvomeč - rekao je Vranken, uoči dolaska pred grobare.

Belgijanci su na putu do plej-ofa eliminisali Vikingur (ukupan rezultat 7:1) i danski Silkeborg sa ukupnih 5:4, što pokazuje da će Partizanu biti potrebno maksimalno zalaganje kako bi ostvario željeni rezultat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading