BEZOBRAZAN JE I DRZAK! Nikad BRUTALNIJI Pešić! Bez dlake na jeziku govorio o sukobu sa bivšim trenerom!

Autor:

Sport

20.08.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši napadač Zvezde progovorio!

BEZOBRAZAN JE I DRZAK! Nikad BRUTALNIJI Pešić! Bez dlake na jeziku govorio o sukobu sa bivšim trenerom!

Foto: Starsport

Aleksandar Pešić

Aleksandar Pešić, bivši napadač Crvene zvezde, sada igra za mađarski Ferencvaroš i nedavno je dao intervju za Glas Srpske uoči gostovanja slavnog mađarskog kluba u Banjaluci. On je tom prilikom otkrio detalje o sukobu sa svojim bivšim trenerom, Dejanom Stankovićem.

- Кada sam došao u Ferencvaroš, imao sam peh sa povredom, bio sam tri, četiri meseca aut. Vratio sam se iz toga, dobro igrao i posle je došao taj sukob sa Dejanom, gde me je čovek suspendovao iz ne znam kog razloga. Zna on da bude drzak i bezobrazan na rečima, a kad se njemu odgovori, onda dođe do problema. Najlakše je bilo mene suspendovati - istakao je Pešić i nastavio:

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković

- Bukvalno sam dva i po, tri meseca trenirao sam, sa strane. Čak nije želeo ni golmana da mi da, da radim završnicu, nego sam trenirao potpuno sam... Svi u klubu znaju kako sam radio, da sam bukvalno svaki dan bio na maksimumu i gledao da ojačam telo, da ispravim neke mane... Кlub je bio stvarno korektan prema meni. Sa klubom nisam imao nikakav problem - naveo je nekadašnji napadač Zvezde.

Nije bio jedini koji se zamerio Stankoviću.

- Da, bilo je još igrača koji su bili sklonjeni iz ne znam kog razloga, Dejan najbolje zna. Ti momci morali su da igraju ove poslednje utakmice, to se osetilo na terenu. Da zlo bude veće, na minulom Evropskom prvenstvu povredio se reprezentativac Mađarske Barnabas Varga, i onda je po povratku posle suspenzije, u napadu sve palo na mene, a iskreno, treba mi i vremena da dođem do nekog pika forme. Treba mi vremena da budem stari. Lično, nedostaje mi osećaj za utakmicu, nedostaje osećaj za gol... To je rezultat odsustva ona dva i po, tri meseca. Posle suspenzije sam se opet psihički vratio, onda se desila se ta povreda. Ali vratiću se kada bude najpotrebnije, kad se bude lomilo. Кao i prošle godine, golom protiv Čukaričkog. I u Zvezdi, u finalu Кupa. Borac sam ja. Nema predaje - jasan je Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading