NESLAVAN POČETAK: Stanković doživeo blamažu na debiju u ruskom šampionatu!

Autor:

Sport

21.07.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanković brzo mora da reaguje.

NESLAVAN POČETAK: Stanković doživeo blamažu na debiju u ruskom šampionatu!

Foto: Profimedia

Nekadašnji trener Crvene zvezde, Dejan Stanković započeo je svoju trenersku karijeru na klupi moskovskog Spartaka. Međutim, njegov debi u ruskoj Premijer ligi nije prošao onako kako je planirao. Naime, ekipa Spartaka poražena je rezultatom 2:0 od Orenburga, kluba koji je prošle sezone jedva izborio opstanak u domaćem šampionatu.

Od samog početka meča, fudbaleri Spartaka su se suočavali sa izuzetnim teškoćama. Na poluvremenu je Stanković pokušao da promeni tok igre ubacivanjem dva napadača, ali to nije donelo željene rezultate. Orenburg je iskoristio nepažnju u 62. minutu i postigao prvi gol, a samo pet minuta kasnije duplirao prednost, čime je stavio Spartak u veoma nezavidnu poziciju.

Foto: Profimedia

Dejan Stanković

Kada je postao trener FK Spartak iz Moskve, Dejan Stanković je na zvaničnom predstavljanju dobio neobičan pozdrav jednog ruskog novinara. "Dejane, dobrodošli u pakao", glasila je rečenica koja je opisivala i očajne rezultate slavnog moskovskog kluba, ali i veoma jaku konkurenciju u tamošnjem premijerligaškom društvu.

Stanković je, dakle, suočen sa izuzetno zahtevnim izazovom na klupi Spartaka i njegov rad biće pod budnim okom kako navijača, tako i stručne javnosti. Ostaje da se vidi kako će se srpski trener nositi sa ovim izazovom i da li će uspeti da okrene situaciju u korist svoje ekipe. Biće zanimljivo videti da li će Stanković moći da se nosi sa pritiskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading