MBAPE OBJAVIO RAT BIVŠEM KLUBU! PSŽ u velikom problemu!

Autor:

Sport

20.08.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rastali su (ne)prijateljskim odnosima!

MBAPE OBJAVIO RAT BIVŠEM KLUBU! PSŽ u velikom problemu!

Foto: www.profimedia.rs

Kilijan Mbape i PSŽ definitivno nisu u prijateljskim odnosima, a to se jasno vidi iz činjenice da je francuski napadač odlučio da tuži svoj bivši klub. Prema pisanju francuskog lista "Le Monde", Mbape je podneo tužbu protiv PSŽ-a i predao je na adrese UEFA i Francuske profesionalne fudbalske lige (LFP). Razlog za tužbu je neisplata duga od čak 55.000.000 evra, koji klub duguje Mbapeu po osnovu plata i bonusa.

U slučaju da PSŽ bude proglašen krivim, klub se suočava sa ozbiljnim posledicama, uključujući moguće izbacivanje iz Lige šampiona. Ovo bi moglo ozbiljno da uzdrma klub iz Pariza, kako finansijski tako i reputaciono.

Foto: Profimedia

Nisu više u ljubavi: Naser Al Helaifi i Kilijan Mbape

Mbapeov potez tužbe protiv bivšeg kluba izazvao je šok i ogorčenje u fudbalskom svetu. Ova situacija postavlja pitanje odnosa između igrača i klubova, kao i odgovornosti klubova prema svojim igračima.

Sudski proces između Mbapea i PSŽ-a će svakako biti praćen sa velikom pažnjom, a ishod će imati dalekosežne posledice kako za klub, tako i za samog igrača. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će doći do rešenja van suda ili će se ovaj slučaj završiti u sudnici. Očekuje se da će ova tužba izazvati različite reakcije među navijačima, stručnjacima i igračima širom sveta. Mnogi će pažljivo pratiti razvoj situacije i ishod ove pravne bitke koja bi mogla da ima dalekosežne posledice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading