CENE U NORVEŠKOJ BAŠ KAO I TEMPERATURA: Evo koliko treba da izdvojite u Bodeovom šopu!

Autor:

Sport

20.08.2024

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cene da se smrzneš!

CENE U NORVEŠKOJ BAŠ KAO I TEMPERATURA: Evo koliko treba da izdvojite u Bodeovom šopu!

Foto: Republika.rs

Dres Bodea

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21.00 čas igraju protiv Bodo/Glimta u plej-ofu za Ligu šampiona. Ovaj dvomeč biće dosta zanimljiv, jer će se videti koja je ekipa zrelija i dostojnija najelitnijeg evropskog takmičenja. Crveno-beli su pokazali impresivan učinak u prethodnim fazama takmičenja, te stoga s nestrpljenjem očekuju mečeve sa norveškim predstavnikom.

Naš portal Republika se nalazi u Norveškoj, a naišli smo na šop Bodea u kome su cene baš kao i temperatura. Kape i šalove koštaju 30 evra, trenerka 80, a dresovi i preko 100. Navijači Bodea moraju dosta da izdvoje kako bi kupili rekvizite omiljenog kluba, ali to im ne smeta, pošto su veoma zagriženi za svoj tim. Biće zanimljivo videti u kom broju dolaze večeras najvatrenije pristalice Bodea i kakvu atmosferu prave, ali prilično smo sigurni da će im gostovanje na Marakani biti pakleno.

Bodo/Glimt je klub koji je bio veliki kamen spoticanja za brojne evropske klubove, a to najbolje zna Žoze Murinjo, koji je teške muke imao dok je sedeo na klupi Rome. Njihova nezavisnost i borbeni duh su im omogućili da dosegnu visoke domete u evropskim takmičenjima, te će predstavljati značajan izazov za Crvenu zvezdu.

Sve u svemu, očekuje nas odličan dvomeč i sigurno će biti zanimljivo gledati. Zvezda ima ogromne ambicije, ali im na putu stoji nezgodni Bodo. Ovaj dvomeč predstavlja priliku za oba tima da pokažu svoje kvalitete i da se izbore za prestižno učešće u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading