OVO SU SVI ČEKALI: Poznato kada Mbape debituje za Real!

Autor:

Sport

13.08.2024

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah će imati priliku za prvi trofej sa Madriđanima!

OVO SU SVI ČEKALI: Poznato kada Mbape debituje za Real!

Foto: www.profimedia.rs

Kilijan Mbape

Kilijan Mbape, francuski fudbaler i najnovije pojačanje Real Madrida, priprema se za svoj debi u finalu Superkupa Evrope protiv italijanskog tima Atalante. Ovaj meč, zakazan za sredu u 21 čas, predstavljaće prvu priliku za Mbapea da zasija u dresu najvećeg kluba na svetu. Nakon nekoliko dana odmora, Mbape se pridružio ekipi na fizičkoj pripremi, a njegova spremnost za izazov nije ostala neprimećena na društvenim mrežama.

Pre nego što se pridružio ekipi na fizičkoj pripremi, Mbape je iskoristio nekoliko dana odmora. Dok su njegovi saigrači bili na turneji u SAD, Mbape je uživao u kratkom odmoru, pripremajući se za svoj novi život u Madridu.

Predsednik Real Madrida, Florentino Perez, izjavio je da klub očekuje da Mbape donese kvalitet i doprinese kontinuiranom uspehu kluba. Sa velikim uzbuđenjem očekuje se Mbapeov debi, a očekuje se da će on nastaviti da gradi svoj fudbalski put u najvećem klubu na svetu.

Foto: Tanjug/AP

Florentino Perez i Kilijan Mbape

- Na snimcima koji kruže društvenim mrežama, Mbape je spreman da započne svoj novi život u najvećem klubu na svetu, koji će nastaviti da pobeđuje - naveo je Perez.

Trener Karlo Ančeloti izrazio je poverenje u Mbapea, navodeći da je siguran u njegovu sposobnost da se prilagodi timu i donese svoj kvalitet, spokoj i posvećenost. Sa iskustvom u vođenju najvećih zvezda fudbala, Ančeloti je uveren da će Mbape brzo pronaći svoje mesto u madridskom timu.

- Kilijan će doneti svoj kvalitet, kao i svoj spokoj, svoj stav i posvećenost. Moraće da se prilagodi ovom timu, kao i svi ostali. Veoma smo srećni što je Mbape ovde jer ima odlične kvalitete i siguran sam da se brzo adaptirati - jasan je Italijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading