NESMOSTRENA REAKCIJA PANKOVA KOJA JE RASTUŽILA SVE: Ovo je poslednji put kada je Zvezda igrala za plej-of za LŠ!

Autor:

Sport

20.08.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plakala je tada čitava Marakana!

NESMOSTRENA REAKCIJA PANKOVA KOJA JE RASTUŽILA SVE: Ovo je poslednji put kada je Zvezda igrala za  plej-of za LŠ!

Foto: Starsport

Fudbaler Crvene zvezde igraju večeras prvu utakmica plej-ofa za Ligu šampiona protiv Bodo/Glimta od 21.00 čas na samom severu Evrope. Tim iz Ljutice Bogdana ima važan zadatak, a to je da se obezbedi jesen u najelitnijem takmičenju starog kontinenta, a kasnije i proleće. 

Izabranici Vladana Milojevića imaju zagarontovanu Ligu Evrope, ali se sigurno neće zadovoljiti sa drugom po redu evropskim takmičenjem. Prošle sezone Zvezda je imala direktan plasman u Ligu šampiona, tako da je šampion Srbije imao rasterećeno letom, ali je ekpsedicija tadašnjeg trenera Baraka Bahara razočarala i nije prošla grupu, a da stvar bude još gora nije bilo ni evropskog proleća.

Crveno-beli su poslednji put igrali plej-of za Ligu šampiona 2022. godine, tada je sa klupe Zvezdu predvodio Dejan Stanković. Tada je srpski šampion ukrstio snage sa Makabi Haifom. Prva utakmica u Izraelu pripala je domaćinu sa 3:2, a onda je usledio čudesan revanš na Marakani. Tim iz Ljutice Bogdana je imao nakon 43 minuta prednost od 2:0, ali su Izraelci uspeli da smanje na 2:1 do kraja prvog dela.

Taj rezultat je vodio u produžetke, a među navijačima je tinjala nada da njihovi ljubimci mogu do grupne faze Lige šampiona. Tokom čitavog drugog dela nije bilo golova i svi su mislili da će se igrati dodatnih pola sata, ali onda se desio jedan veliki peh u 90. minutu. Prekid bio za Makabi, a izveo ga je Acili, potom je nesrećni Radovan Pankov imao nesmotrenu reakciju. Hteo je iskusni defanzivac najbolje za svoj tim, da izbaci loptu i otkloni opasnost, ali je poslao loptu u svoju mrežu i lišio Zvezdu Lige šampiona. 

Tada se i Barak Bahar predstavio kao sjajan i prespektivan trener, ali se kasnije ispostavilo da je sasvim obrnuto. Ovu utakmicu sigurno svi navijači žele da zaborave, a Dejan Stanković je nakon ovog meča podneo ostavku, a umesto njega došao Miloš Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading