NORVEŽANI SPREMNI ZA VEČERAŠNJI OKRŠAJ SA ZVEZDOM: Pogledajte kako izgleda Bode na dan meča!

Autor:

Sport

20.08.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas zanimljiv duel.

NORVEŽANI SPREMNI ZA VEČERAŠNJI OKRŠAJ SA ZVEZDOM: Pogledajte kako izgleda Bode na dan meča!

Foto: Republika.rs

Ekspedicija Vladana Milojevića uputila se na sam sever Evrope u veoma važnu misiju. Naime, fudbaleri Crvene zvezde večeras igraju utakmicu plej-ofa za Ligu šampiona protiv Bodo/Glimta od 21.00 čas. Ovo će biti izuzetno bitan dvomeč, jer je ulog veliki, a to je jesen u Evropi.

Naš portal Republika se nalazi u ovom gradu u Norveškoj, a po onome što smo zatekli od jutros, sve je spremno za večerašnji okršaj. Tu su zastave po čitavom gradu, tako da nas bez sumnje očekuje spektakl. Biće zanimljivo videti kako će se tim iz Ljutice Bogdana snaći protiv ovog imalo lakog protivnika, a jedno je sigurno, neće biti lako. Bodo je u prošlosti namučio brojne evropske klubove.

Takođe, stigli su i navijači iz Srbije, koji su se slikali sa predsednik šampiona Srbije, Svetozarom Tozom Mijailovićem.

Podsetimo, ranije danas Norveška štampa je izbacila brutalne tekstove na račun Crvene zvezde. To je sigurno dodatno podgrejalo atmosferu pred ovaj dvomeč koji ima veliki ulog. Pred crveno-belima je veliki izazov koji se mora prevazići, ako žele da igraju najelitnije evropsko takmičenje. Prošla sezona je bila razočaravajuća u Evropi, a Milojević će sigurno želeti da to ispravi. 

Trener Vladan Milojević je juče na konferenciji istakao da je Bodo blagi favorit i da su šanse 50/50. 

- Bode je favorit, veoma je lako pričati sad, ali pred utakmicu su šanse 50-50, mada je Bode blagi favorit zbog tog kontinuiteta koji imaju. Igraju rasterećeno, mi smo na početku sezone, ali imamo želju da dobedemo ovaj klub tamo gde pripada  - poručio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading