DA LI JE OVO ZVANIČNO KRAJ ZA FILIPA KRAJINOVIĆA? Dušan Lajović mu poslao MOĆNU poruku!

Autor:

Sport

20.08.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser najavio povlačenje.

DA LI JE OVO ZVANIČNO KRAJ ZA FILIPA KRAJINOVIĆA? Dušan Lajović mu poslao MOĆNU poruku!

Foto: Tanjug

Srpski teniser Filip Krajinović doživeo je poraz u prvom kolu kvalifikacija za US Open od strane Austrijanca Jurija Rodionova rezultatom 6:4, 6:2, nakon 69 minuta igre. Ovaj poraz, kako se spekuliše, mogao bi da označi kraj Filipove profesionalne teniske karijere, s obzirom na njegovu nedavnu objavu na Instagramu u kojoj je najavio da će US Open biti njegov "poslednji ples".

Nakon poraza, Krajinović se nije oglašavao, ali je dobio podršku od svog kolege i prijatelja Dušana Lajovića, koji je putem društvenih mreža objavio zajedničku fotografiju sa Krajinovićem, Miomirom Kecmanovićem, Viktorom Troickim i Nikolom Ćaćićem, uz komentar: "Karijera za ponos". Ova emotivna poruka navela je mnoge da spekulišu da je Krajinovićev oproštaj od tenisa zaista došao.

Foto: Printscreen

Podrška za Filipa od Dušana Lajovića.

Filip Krajinović je započeo svoju tenisku karijeru 2018. godine i ostvario najbolji plasman na ATP listi, zauzevši 26. poziciju. Tokom svoje karijere, Krajinović je bio poznat po svojoj upornosti i talentu, ostavljajući dubok trag u svetu tenisa.

Ostaje da vidimo da li je ovo zaista bio poslednji turnir u Krajinovićevoj karijeri ili će se on ipak vratiti teniskim terenima u budućnosti. Sve u svemu, Filip Krajinović je ostavio neizbrisiv pečat u svetu tenisa i svojim navijačima pružio brojne nezaboravne trenutke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading