ZA ELŠNIKA OVO PREDSTAVLJA PRAVI IZAZOV: Slovenac odlično poznaje Bodo!

Autor:

Sport

19.08.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-bele očekuje veliki izazov.

ZA ELŠNIKA OVO PREDSTAVLJA PRAVI IZAZOV: Slovenac odlično poznaje Bodo!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 21.00 čas igraju protiv Bodo/Glimta u plej-ofu za Ligu šampiona. Pred ovaj susret novo pojačanje crveno-belih, Timi Maks Elšnik, izjavio je da je svestan velikog pritiska i izazova pred njegovim timom u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona protiv norveškog tima.

- U dresu Crvene zvezde je sigurno najbitnija. Upravo sam došao u klub i odmah imamo priliku da se plasiramo u Ligu šampiona. Igrao sam velike utiamice uz puno pritisaka i radujem se novom izazovu - započeo je.

Slovenac je uporedio igranje na veštačkoj i prirodnoj travi.

- Drugaćije je, podloga je na kakvoj smo igrali kao klinci, kao profesionalci dosta slabije. Srećom smo igrali sa Čukarickim pa smo dobili ideju kako to izgleda i imali malo vremena da se adaptiramo. Moramo da se adaptiramo koliko god možemo. Mislim da ce Vabji pomoci sto sam ja ovde. On je navikao da igra preko, u Rusiji i nije mu to problem, verujem da ce da se oseća u Zvezdi kao kod kuće - dodao je Slovenac.

Foto: Profimedia

Timi Maks Elšnik

Elšnik je rekao da poznaje dosta ekipu iz Norveške i da su šanse polovične.

- Znam dosta, ovde igra Zugel moj prijatelj iz Slovenije. Pratimo rezultate jedan drugog. Vrlo dobro znamo kako igraju i ko su im najbolji igrači. Očekujem veliku borbu kao i uvek, igraju Evropu svake godine i navikli su na ovaj nivo. Ali ako budemo na 100% mi smo favoriti i možemo do pozitivnog rezultata - naveo je Elšnik i nastavio:

- Po mom mišljenju šanse su 50/50. Neka bolji tim izbori Ligu šampiona - podvukao je fudbaler Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading