MBAPE NA STUBU SRAMA: Francuz razočarao špansku publiku na debiju, UNIŠTAVAJU ga na društvenim mrežama (FOTO)(VIDEO)

Autor:

Sport

19.08.2024

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neuspeh Kilijana Mbapea na debiiju u Španskom Prvenstvu.

MBAPE NA STUBU SRAMA: Francuz razočarao špansku publiku na debiju, UNIŠTAVAJU ga na društvenim mrežama (FOTO)(VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Francuski fudbalski superstar Kilijan Mbape, koji je nedavno prešao u redove Real Madrida, doživeo je razočaravajući debi u La Ligi. Nakon sjajnog debija u Superkupu Evrope, gde je postigao gol protiv Atalante, očekivanja su bila visoka za njegov drugi nastup. Međutim, Real Madrid je zabeležio samo nerešen rezultat od 1:1 protiv ekipe Majorke, a Mbape je bio daleko od očekivanog nivoa igre.

Nakon što je u francuskoj ligi redovno pogađao mreže protivnika, Mbape se našao u situaciji gde je bio nemoćan protiv ozbiljnije odbrane u španskoj ligi. Ovaj neuspeh nije promakao ljubiteljima fudbala, koji su počeli da ga ismevaju na društvenim mrežama. Mbape se našao na žestokom udaru kritika zbog svoje nemoći na terenu, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

 

 

Prelazak u Real Madrid nosio je sa sobom velika očekivanja, kako od navijača, tako i od stručnog štaba. Međutim, Mbape se sada suočava sa pritiskom da opravda svoj status i visoku cenu transfera, što dodatno komplikuje situaciju za mladog fudbalera. S obzirom na njegove dosadašnje uspehe, očekivanja su bila da će brzo prilagoditi svoju igru novom okruženju, ali trenutni rezultati pokazuju da to možda neće biti tako jednostavno.

 

 

Kao što je često slučaj u današnje vreme, reakcije na Mbapeov neuspeh nisu izostale na društvenim mrežama.

 

 

Mnogi korisnici su se oglasili ismevajući njegovu nemoć na terenu, dok su drugi izrazili razočaranje zbog njegovog nedostatka uticaja na rezultat utakmice.

 

 

Ovo je dodatno stavilo pritisak na mladog fudbalera da se vrati u formu i pokaže svoj pravi talenat u dresu Real Madrida.

 

 

Nakon neuspeha na debiju u španskom prvenstvu, postavlja se pitanje kako će se Mbape nositi sa pritiskom i očekivanjima u nastavku sezone. Da li će uspeti da se vrati u formu i pokaže svoj pravi talenat ili će se suočiti sa još većim izazovima u narednim utakmicama? Ovo ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno - oči fudbalskog sveta će biti uprte u Kilijana Mbapea u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading