PESNIČENJE STANOJEVIĆA I SUDIJE! Isplivao snimak opšte tuče u Zaječaru! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.08.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parnom valjku" poništen gol u samom finišu utakmice.

PESNIČENJE STANOJEVIĆA I SUDIJE! Isplivao snimak opšte tuče u Zaječaru! (VIDEO)

Foto: printscreen

Aleksandar Stanojević

Partizan je prekinuo seriju od tri uzastopne pobede i upisao prvi remi u superligaškoj sezoni, protiv IMT u Zaječaru - 0:0.

Novobeograđani su bili bolji u prvom poluvremenu, propustili bolje šanse u nastavku utakmice, dok su crno-beli ulaskom Ksandera Severine promenili ritam i došli konačno do gola u 87. minutu.

Međutim, posle nekoliko desetina sekundi slavlja - usledio je "hladan tuš" za igrače i navijače crno-belih. Glavni sudija Marko Ivković dobio je signal iz VAR sobe da proveri potencijalno igranje rukom u začetku akcije gostiju, a kada je krenuo ka monitoru - na terenu je nastao pravi haos. 

Burno su protestovali igrači srpskog vicešampiona i zahtevali objašnjenje, pošto su pretpostavljali da će poništiti gol, prosto se retko dešava da kada sudija odluči da pogleda snimak ne promeni odluku.

Foto: Starsport

Stanojević je bio nezadovoljan odlukom Ivkovića

Tako je i bilo, video je navodno igranje rukom Svetozara Markovića u začetku akcije pre nego što je lopta došla do Severine, ali je trebalo nekoliko minuta da donese tu odluku. Ne toliko jer je dugo gledao na VAR monitor, nego jer je čekao da se situacija na terenu skroz smiri posle bure na klupi Partizana.

Natho je prigovarao sudiji zbog odluke, za šta je dobio žuti karton, dok je isključen trener Aleksandar Stanojević koji se zaleteo u pravcu Ivkovića, pa su ga njegovi igrači jedva zadržali. Pogledajte kako je to izgledalo u Zaječaru:

Podsetimo, zbog isključenja Aleksandar Stanojević nije imao pravo da se obrati medijima, tako da je umesto njega pred kamere TV Arena Sport izašao njegov pomoćnik Branko Vukašinović:

- Prvo poluvreme nismo odigrali kako smo očekivali, drugo je bilo sasvim drugačije, ubacili smo nove igrače, dali su maksimum i pritiskali smo IMT. Odbranili smo se od kontri, nismo iskoristili šanse. Ja bih ovim završio da ne bih došao u iskušenje da ispričam ono sve šta mi je na srcu - istakao je Vukašinović i dodao:

- Generalno nije u redu. Nije u redu, ne samo detalji, ceo tok utakmice... Ko zna da gleda, videće, u svakom slučaju čestitke IMT-u, to ne umanjuje njihov uspeh, uzeo je bod velikom Parizanu i mi ćemo da se konsolidujemo i biće to dobro - aludirao je pomoćnik Stanojevića na suđenje.

Zbog isključenja, Aleksandar Stanojević neće moći da vodi ekipu u 5. kolu protiv niškog Radničkog u Humskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading