EKSKLUZIVNO! "REPUBLIKA" SAZNAJE! Matić ispunio OBEĆANJE! Osvanuli REFLEKTORI na Ubu! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.07.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istorija na stadionu "Dragan Džajić".

EKSKLUZIVNO! "REPUBLIKA" SAZNAJE! Matić ispunio OBEĆANJE! Osvanuli REFLEKTORI na Ubu! (VIDEO)

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri ubskog Jedinstva ostvarili su istorijski uspeh plasmanom u Superligu Srbije. Ipak, debi na elitnoj sceni nije bio najidealniji, pošto su izabranici mladog trenera Ivana Radovanovića poraženi na Marakani od aktuelnog branioca titule i osvajača duple krune, Crvene zvezde, sa ubedljivih 0:4.

Manje-više očekivao se takav epilog, budući na snagu koja je primetna između dva rivala, pošto je prioritet Milojevićevog tima odbrana oba pehara i plasman u Ligu šampiona, dok će klub na čijem je čelu prvotimac Liona Nemanja Matić, gledati da u prvoj sezoni sačuva status u jakoj superligaškoj konkurenciji. 

Ipak, realno govoreći, niko se nije nadao tome da će u trenutku dok su crveno-beli i Jedinstvo vodili borbu na "Rajku Mitiću", ubski stadion "Dragan Džajić" dobiti potpuno novi izgled.

Naime, prethodnih meseci vodila se rasprava da li će novi superligaš dobiti dozvolu čelnika srpske elite da zaigra na svom objektu ili će rival ugostiti 30km dalje u Lazarevcu, na stadionu Kolubare.

Međutim, kako "Republika" saznaje, u vreme kada su fudbaleri Zvezde i Jedinstva igrali utakmicu, na Ubu su nikli - reflektori!

Kao što je i najavljivao prvi čovek ubskog mezimca, tako je Matić i ispunio obećanjanje! Sada na terenu stadiona "Dragan Džajić" mogu da se igraju i utakmice u večernjem terminu, što ispušnjava zahteve superligaškog standarda.

Tako da, iako je postojala dilema da li će u drugom kolu Partizan gostovati u Lazarevcu ili na Ubu, više je nema! Istorija se piše narednog vikenda!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading