JEDINSTVO NAPRAVILO ISTORIJSKI POSAO! Zvanično - Sa Uba u Premijer ligu!

Autor:

Sport

20.07.2024

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer karijere mladog defanzivca.

JEDINSTVO NAPRAVILO ISTORIJSKI POSAO! Zvanično - Sa Uba u Premijer ligu!

Foto: Twitter.com/printscreen/Magpie Media

Nemanja Matić, prvi čovek Jedinstva sa Uba, oduvek je verovao u potencijal mladog Miodraga Pivaša.

Sada se ta vera isplatila, jer je premijerligaš Njukasl zvanično predstavio Pivaša kao svog novog igrača. Ovaj 19-godišnji talentovani štoper, koji može da odgovori zahtevima i na zadnjem veznom, izazvao je veliku pažnju svojim igrama u Prvoj ligi Srbije, a sada će imati priliku da pokaže svoj talenat i u najjačem prvenstvu na svetu - Premijer ligi.

Miodrag Pivaš je sa Ubljanima ostvario zapažene rezultate, obezbedivši naslov viceprvaka u Prvoj ligi Srbije. Njegovo ime već je bilo povezano sa velikim klubovima, ali se transfer među "svrake" dogodio brže nego što se očekivalo. Pivaševa odluka da potpiše za klub sa Sent Džejms parka potvrđuje da je prepoznao ambiciozan projekat premijerligaša i priliku za lični razvoj.

 

 

Na promociji mladi fudbaler nije skrivao svoje uzbuđenje zbog prelaska u Njukasl. Izrazio je oduševljenje što će imati priliku da se pridruži klubu bogate istorije, istakvši da s nestrpljenjem čeka start nove etapu u karijeri.

- Neverovatno je pridružiti se tako velikom klubu kao što je Njukasl i jedva čekam da počnem. Vidim projekat kluba i izgleda sjajno, što me je ubedilo da potpišem za Njukasl. Vidim da su se mladi igrači ovde veoma dobro razvili i želeo bih da uradim isto - da se razvijem i uđem u prvi tim Njukasla. Veoma sam uzbuđen i jedva čekam da počnem - rekao je Pivaš na predstavljanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading