CEO MANČESTER SLAVI OSIM KOVAČIĆA! Čelsi poražen velikom DERBIJU Premijer lige!

Autor:

Sport

18.08.2024

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imali su ritam od samog početka!

CEO MANČESTER SLAVI OSIM KOVAČIĆA! Čelsi poražen velikom DERBIJU Premijer lige!

Foto: Ap photo

Fudbaleri Mančester Sitija pobedili su Čelsi na Stamford Bridžu u prvom kolu Premijer lige rezultatom (2:0)

Već na startu sezone, aktuelni šampion Engleske pokazao je svoju snagu, dok su "plavci" pred svojim navijačima morali da priznaju superiornost rivala. Meč je započeo u visokom tempu, a prva ozbiljnija prilika pripala je gostima.

U 18. minutu, Erling Haland je, nakon asistencije Bernarda Silve, zatresao mrežu Čelsija i doveo "građane" u vođstvo. Čelsi je imao nekoliko šansi da uzvrati, ali se istakao golman Sančez, koji je zabeležio nekoliko ključnih odbrana, sprečivši veće vođstvo gostiju. U drugom poluvremenu, Siti je nastavio da kontroliše igru, a u 84. minutu postigli su drugi gol.

Пласман обезедио Sofascore

Strelac je bio Mateo Kovačić, koji je nakon brzog napada povećao prednost na 2:0. Čelsi je pokušavao da smanji zaostatak, ali su njihove šanse, poput one iz 61. minuta kada je Džekson pogodio direktno u Edersona, ostale neiskorišćene.

Iako je tempo igre opao u završnici, Siti je rutinski priveo meč kraju, uz dodatnih pet minuta produžetka. "Građani" su zasluženo upisali tri boda na startu nove sezone, dok je Čelsi, uprkos borbenosti i nekoliko dobrih prilika, ostao praznih ruku.

Ovaj rezultat je pokazao da Mančester siti ostaje tim za pobede, dok Čelsi čeka još mnogo posla kako bi se vratio u vrh engleskog fudbala.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading