PA KO SE TO NAMA VRATIO: Čuveni kockar ponovo na terenu!

Autor:

Sport

15.08.2024

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan odradio susprenziju.

PA KO SE TO NAMA VRATIO: Čuveni kockar ponovo na terenu!

Foto: Profimedia

Fudbaler Njukasla, Sandro Tonali, uskoro će ponovo zaigrati fudbal nakon deset meseci suspenzije zbog ilegalnog klađenja. Nakon dobijanja zvanične potvrde od Fudbalskog saveza Italije (FIGC) da mu je suspenzija istekla, Tonali se vraća na teren 28. avgusta. Ovaj talentovani fudbaler bio je suspendovan od jula 2023. godine, a za to vreme je propustio 12 mečeva za Njukasl, ekipu za koju je potpisao iz Milana u transferu vrednom 70 miliona evra.

Dok se Tonali sprema za povratak na teren, engleski fudbal je uzdrman skandalom koji potresa Njukasl. Klub je izdao saopštenje povodom "nestašnog" fudbalera, ali situacija postaje ozbiljnija jer se spekuliše o mogućem izbacivanju Sitija iz Premijer lige. Ovaj šampion je u problemima, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje dalji razvoj događaja.

Foto: Profimedia

Sandro Tonali

Tonali spada u jako talentovane fudbalere i svoj potencijal pokazao je u Milanu, čiji je član bio kada su ''rosoneri'' osvojili Skudeto i tada bio važan član mašinerije Stefana Piolija. On je još u Breši pokazivao svoj talenat, a takođe je bio bitan kada je ovaj klub ušao u Seriju u sezoni 2018/19. Za ''svrake'' je do sada odigrao 12 mečeva i jednom se upisao u stelce.

BIće zanimljivo videti kako će Njukasla funkcionisati njegovim povratkom, shodno velikim ambicijama. Tonalijev uticaj na terenu je veliki, a trebalo bi da ove sezone bude ključan igrač u borbi za prve pet pozicije ili čak titulu u Premijer ligi. Sve u svemu, najjača ligu na svetu kreće za vikend, a svi navijači sa velikim nestrpljenjem iščekuju njen povratak, kako bi gledali svoje miljenike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading