NOVA FUNKCIJA ZA PANTELIĆA: Nekadašnji napadač Crvene zvezde postaje potpredsednik!

Autor:

Sport

16.08.2024

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pantelić uživa veliko poštovanje.

NOVA FUNKCIJA ZA PANTELIĆA: Nekadašnji napadač Crvene zvezde postaje potpredsednik!

Foto: Starsport

Bivši reprezentativac Srbije, Marko Pantelić, poznat je po svojoj uspešnoj fudbalskoj karijeri, ali i angažmanu u rukovodstvu Fudbalskog saveza Srbije. Sada se spekuliše da bi Pantelić mogao da preuzme istu funkciju i u nemačkom bundesligašu Herti. Ova vest je izazvala veliko interesovanje u fudbalskim krugovima, posebno zbog Pantelićeve reputacije i iskustva u fudbalskom svetu.

Nakon tragičnog gubitka prvog čoveka kluba Kaj Bernštejna u januaru, Herta se suočila sa potrebom za promenom rukovodstva. Fabijan Drešer je postavljen za vršioca dužnosti, a Pantelić se odlučio da se kandiduje za poziciju potpredsednika. Ovo je izazvalo veliku pažnju javnosti, s obzirom na značaj Herte u nemačkom fudbalu, ali i Pantelićevu želju da doprinese razvoju kluba.

Foto: Profimedia

Marko Pantelić u dresu Herte

Pored Pantelića, za funkciju predsednika Herte kandidovali su se automobilski preduzetnik Uve Dinebajer i start-ap investitor Stepan Timošin. Ova situacija dodatno pojačava interesovanje javnosti, dok se očekuje da će izbor novog rukovodstva imati značajan uticaj na budućnost kluba.

Iako se Pantelić zvanično kandidovao za funkciju potpredsednika Herte, još uvek nije poznato čijoj je "struji" priklonjen. Ova neizvesnost dodatno intrigira javnost, a "Bild" nije uspeo da potvrdi informacije o Pantelićevim pristalicama.

Situacija oko mogućeg dolaska Marka Pantelića u rukovodstvo Herte izazvala je veliko interesovanje javnosti, kako u Srbiji, tako i u Nemačkoj. Očekuje se da će izbor novog rukovodstva imati značajan uticaj na dalji razvoj ovog renomiranog fudbalskog kluba, a uloga Marka Pantelića mogla bi da donese nove perspektive i promene u Herti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading