PIKA BASKET U KRAJU SA STARIM DRUGARIMA: Košarkaš Zvezde se opustio na odmoru!

Autor:

Sport

17.08.2024

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši reprezentativac se opušta pred početak sezone.

PIKA BASKET U KRAJU SA STARIM DRUGARIMA: Košarkaš Zvezde se opustio na odmoru!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Minulog proleća, jedan od najcenjenijih srpskih košarkaša se zvanično oprostio od bogate reprezentativne karijere. Međutim, umesto da se povuče iz košarke, Nikola Kalinić je odlučio da se vrati u Crvenu Zvezdu, klub koji mu je veoma drag.

Proletos je ozvaničen Kalinićev treći dolazak u Crvenu Zvezdu, ovoga puta iz Barselone. Za sledeću sezonu, on se priprema na neobičan način - odlučio je da se oproba u čuvenoj igri "tri na tri". Kalinić je pokazao svoje umeće u ovoj formi košarke, koje ga je krasilo tokom cele karijere, i time podstakao nadu među "delijama" da će doprineti uspesima njihovog tima.

Foto: Starsport

Nikola Kalinić

Nikola Kalinić je prvi put došao u Crvenu Zvezdu 2014. iz Radničkog iz Kragujevca. Nakon sjajne sezone, usledio je transfer u Fenerbahče, gde je proveo pet godina i osvojio Evroligu. Nakon kratkog perioda provedenog u Valensiji, odlučio se za povratak u Crvenu Zvezdu. Sa ovim klubom, osvojio je dva šampionska prstena u ABA ligi, 2015. i 2022, a tokom te sezone je bio i MVP regionalnog takmičenja.

 

@basketica_u_kraju Nikola Kalinić na basketu u svom rodnom kraju Aleksandrovo u Subotici #basketicaukraju #kosarka #nikolakalinic ♬ original sound - basketica_u_kraju

 

Nakon uspešne karijere u evropskim klubovima, Kalinić se sada suočava sa novim izazovima u Crvenoj Zvezdi. Njegov povratak u klub koji mu mnogo znači sigurno je razveselio navijače, a vreme će pokazati kako će se stvari odvijati u narednoj sezoni. S obzirom na njegov talenat, iskustvo i posvećenost, možemo očekivati da će Nikola Kalinić i dalje ostavljati trag u svetu košarke, kako na terenu, tako i van njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading