DOKTOR REPREZENTACIJE OTKRIO DO SADA NEOTKRIVENE DETALJE SA OI: Evo šta su Ameri uradili nakon što su Srbiju ostavili bez finala!

Autor:

Sport

17.08.2024

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niste znali.

DOKTOR REPREZENTACIJE OTKRIO DO SADA NEOTKRIVENE DETALJE SA OI: Evo šta su Ameri uradili nakon što su Srbiju ostavili bez finala!

Foto: Tanjug

Dragan Radovanović

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzu na Olimpijskim igrama, ali i dalje se priča o polufinalu i istorijskoj utakmici protiv SAD. Dragan Radovanović, doktor našeg tima, izneo je anegdotu o tome šta se dešavalo posle meča. Orlovi su imali prednost veliki deo meča, ali su na kraju pali u poslednja tri minuta i položili oružje pred najjačim timom ikada. Ova utakmica će ostati upamćena po izuzetnoj borbi i uzbuđenju koje je pružila publici širom sveta.

- Sve ste videli, ima tu različitih priče koje idu. Naravno, ostaje jedan veliki žal.  Amerikanci su sami rekli da im je to najbolji drim tim u istoriji. Naš tim je odigrao najbolju reprezentativnu utakmicu, bar koju sam ja gledao u reprezentaciji za 24 godine. Bili smo nadomak uspeha - naveo je Radovanović.

Foto: Tanjug

Doktor Dragan Radovanović

Radovanović je otkrio da je nakon meča došlo do neobičnog susreta između naše ekipe i Stiva Kera. Iako su bili rivali na terenu, u svlačionici se desio trenutak sportskog fer-pleja i poštovanja između dva tima. 

- Neću da ulazim u razloge, ali ću samo jednu stvar  da kažem. Kada smo završili sve, tri fizioterapeuta i ja smo izašli ispred dvorane kod službenog ulaza, a levo od nas je bio stručni štab američke reprezentacije. Stiv Ker, njihov selektor, uzeo je iz frižidera četiri konzerve piva i došao kod nas i obratio nam se: 'Samo želim da vam kažem da mi je mnogo žao što ste izgubili, vi ste veliki tim, koji igra fantastičnu košarku i želim vam sve najbolje'. Time je najbolje opisana utakmica od strane čoveka koji je selektor SAD - poručio je Dragan Radovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading