MILAN SVE JAČI! Joviću stiglo BRUTALNO pojačanje!

Autor:

Sport

17.08.2024

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roso-neri ozvaničili dolazak reprezentativca.

MILAN SVE JAČI! Joviću stiglo BRUTALNO pojačanje!

Foto: www.profimedia.rs

Francuski reprezentativac Jusuf Fofana prešao je iz Monaka u redove Milana, potvrđeno je danas od strane oba kluba.

Ovaj 25-godišnji fudbaler, rodom iz Pariza, potpisao je ugovor sa sedmostrukim šampionom Evrope do juna 2028. godine, a nosiće dres sa brojem 29.

Transfer Fofane na San Siro koštao je klub iz "grada mode" 25 miliona evra, kako su preneli italijanski mediji.

Fofana je stekao reputaciju igrama u kneževini, odakle je stigao i do reprezentacije Francuske, za koju je upisao 21 utakmicu i postigao tri gola. Bio je deo "galskih petlova" i na nedavno završenom Evropskom prvenstvu, gde je pokazao svoje fudbalsko umeće i doprineo uspesima nacionalnog tima.

 

 

Transferi fudbalera uvek privlače pažnju ljubitelja fudbala širom sveta, a prelazak Jusufa Fofane iz Monaka u Milan definitivno je jedan od zapaženijih ovog leta. Ovaj mladi fudbaler sa sobom donosi iskustvo igranja u elitnom fudbalskom takmičenju i predstavlja značajno pojačanje za Milan u narednim sezonama.

Potpisivanje ugovora do 2028. godine jasno pokazuje da Milan ima dugoročne planove sa Fofanom i veruje u njegovu sposobnost da doprinese uspesima tima, pred start nove sezone koja počinje danas utakmicama prvog kola.

Italijanski mediji su već počeli da analiziraju dolazak Jusufa Fofane na San Siro, koji će nesumnjivo biti veliko osveženje u ekipi za koju sa uspehom nastupa i srpski reprezentativac Luka Jović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading