NAJLEPŠIH PET GODINA LJUBAVI! Evo gde Sofija i Luka proslavljaju svoju godišnjicu braka (FOTO)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

16.08.2024

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podrška koju Luka i Sofija jedno drugom daju je neprocenjiva

NAJLEPŠIH PET GODINA LJUBAVI! Evo gde Sofija i Luka proslavljaju svoju godišnjicu braka (FOTO)

Foto: Instagram/lukajovic

Naš fudbalski reprezentativac Luka Jović i prelepa Sofija Milošević, danas proslavljaju pet godina braka. Bez cenzure, svoju ljubav pokazuju celom svetu, a ovaj poseban dan su rešili da provedu da jednom posebnom mestu, odnosno u Palaco Parigi hotelu i spa centru, koji se nalazi u srcu Milana.

Foto: printscreen/instagram

 

 

Podsetimo, Luka Jović je u svojoj prvoj utakmici u dresu Milana, doneo pobedu klubu, nakon što je samo par minuta nakon što je izašao na teren, postigao gol o kojem će se pričati još dugo. On u Milanu igra sa još jednim našim reprezentativcem Strahinjom Pavlovićem, koji se takođe pokazao kao koristan igrač na terenu.

Foto: printscreen/instagram

 

 

Prisetimo se i Evropskog prvenstva u fudbalu, u kom su naši reprezentativci ispali već u grupnoj fazi takmičenja, nakon što su izgubili utakmicu protiv Engleske sa rezultatom 1:0, remijem sa Slovenijom 1:1 i još jednim remijem u poslednjoj utakmici grupne faze, protiv danske reprezentacije sa 0:0.

Foto: printscreen/instagram

 

 

Sofija Milošević je tokom celokupnog takmičenja naših repreznentativaca, bodrila Luku. Jović je jedini naš reprezentativac koji je postigao gol i to u poslednjim sekundama utakmice protiv Slovenije, nakon čega se Sofija rasplakala od sreće. Ona je tad za Republiku ekskluzivno rekla da je bila van sebe na stadionu.

- I stres i suze i osmeh... Ne znam da opišem taj osećaj! Za mene je ono juče bio definitivno jedan od najlepših momenata Lukine karijere. Jako sam srećna zbog njega jer je to zaista zaslužio svojim trudom, radom i posvećenošću - rekla je Sofija Milošević za naš postal, a jednako emotivan bio je i Jović:

Sigurno mi podrška porodice znači puno. Nažalost nisu deca ovde, odlučili smo da ne dolaze jer su mali. Tu su mi tata, mama, sestra, zet i verenica. Hvala im što mi pružaju podršku - zaključio je Jović.

Podrška koju jedno drugom daju je neprocenjiva, Luka i Sofija uživaju u svojoj ljubavi i porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading