''ROSONERI'' NA NOGAMA: Ibrahimović potpisao za Milan!

Autor:

Sport

18.07.2024

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se tradicija.

''ROSONERI'' NA NOGAMA: Ibrahimović potpisao za Milan!

Foto: Profimedia

Mladi fudbaler Maksimilijan Ibrahimović, sin legendarnog Zlatana Ibrahimovića, zakoračio je u profesionalne vode potpisivanjem ugovora sa Milanom, klubom u kojem njegov otac trenutno obavlja ulogu savetnika. Sa svojih 17 godina, Maksimilijan je već ostvario zapažene nastupe za ekipu do 18 godina, gde je odigrao 29 utakmica i postigao tri gola u prethodnoj sezoni. Njegova višestruko talentovana igra pokazuje da može pokriti poziciju levog krila, ali takođe može biti koristan i na drugim napadačkim pozicijama, kao i u veznom redu.

Foto: Profimedia

Maksimilijan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović, otac mladog Maksimilijana, ostavio je dubok i neizbrisiv trag u svetu fudbala. Tokom svoje izuzetne karijere, Zlatan je igrao za renomirane klubove poput Malmea, PSŽ-a, Intera, Milana, Juventusa, Mančester junajteda, Barselone, i Los Anđeles Galaksija. Sa gotovo neverovatnom statistikom od skoro 1000 odigranih utakmica i 550 postignutih golova, Zlatan je osvojio srca mnogih navijača svojim jedinstvenim stilom igre i impresivnim fudbalskim veštinama. Takođe, nije zanemarljivo spomenuti ni njegov doprinos reprezentaciji Švedske, gde je takođe ostavio neizbrisiv trag.


Potpisivanje prvog profesionalnog ugovora sa mladim Maksimilijanom Ibrahimovićem jasno pokazuje da Milan vidi veliki potencijal u ovom mladom fudbaleru. Sa ocem Zlatanom kao savetnikom, Maksimilijan će imati priliku da se razvija u okviru renomiranog kluba i da gradi svoju fudbalsku karijeru pod budnim okom svog iskusnog oca. Očekuje se da će Maksimilijan doneti nove talente i svežu energiju u tabor Milana, dok će istovremeno imati priliku da se usavršava uz savete i iskustvo svog oca, koji je jedan od najcenjenijih fudbalera današnjice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading