RAĐA SE NOVA FUDBALSKA ZVEZDA! Ronaldinjov sin stigao U ENGLESKU!

Autor:

Sport

15.08.2024

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igraće u Čempionšipu

RAĐA SE NOVA FUDBALSKA ZVEZDA! Ronaldinjov sin stigao U ENGLESKU!

Foto: Tanjug/AP

Legendarni Ronaldinjo

Ah, taj Ronaldinjo... Kad se samo setimo magičnih poteza "zube", prosto tera suze na oči činjenica da toga više nema u svetu fudbala. Jedan od najećih virtuoza među igračima najvažnije sporedne stvari na svetu otišao je u penziju pre šest godina zvanično, nezvanično pre mnogo više vremena, s obzirom na to da se u rodni Brazil vratio još 2011.

Od tada je "zuba" u centru pažnje bio samo zbog skandala, ali to bi moglo da se promeni i porodica Moreira mogla bi da iznedri novu fudbalsku zvezdu, pošto je veliku pažnju privukao i Ronaldinjov sin, Žoao Mendeš! Mladi napadač, star svega 19 godina, potpisao je dvogodišnji ugovor sa engleskim drugoligašem Barnlijem, nakon što nije uspeo da se izbori za mesto u Barseloni.

Žoao Mendeš je svoje fudbalske korake započeo u domovini, nastupajući za klubove poput Flamenga, Vaska da Game, Boavište i Kruzeira pre nego što se pridružio Barsinoj fudbalskoj akademiji 2023. godine.

Iako je imao priliku da se razvija u Kataloniji, Mendeš nije uspeo da ostvari zapažen status u klubu. Njegov 15-mesečni ugovor s Barselonom istekao je u junu, a čini se da pregovori o novom ugovoru nisu ni započeti.

Mladi fudbaler odlučio je da potraži nove izazove, te je potpisao za Barnli, čime je započeo svoju avanturu u engleskom fudbalu. Doskorašnji član Premijer lige rešio je da se "kocka" verujući da će im mladi Žoao pružiti delić onog što je tata umeo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading