LALATOVIĆ SUGERIŠE SELEKTORU: On će biti najveća briga - "Piksi vreme je ga pozoveš u reprezentaciju!"

Autor:

Sport

17.08.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tu mu je mesto.

LALATOVIĆ SUGERIŠE SELEKTORU: On će biti najveća briga - "Piksi vreme je ga pozoveš u reprezentaciju!"

Foto: Starsport

Nenad Lalatović, trener lučanske Mladosti, uoči debija na klupi svog novog kluba, u utakmici protiv Novog Pazara, istakao je važnost Adema Ljajića u domaćem šampionatu. Prema Lalatovićevim rečima, Ljajić je trenutno najbolji igrač Superlige i zaslužuje mesto u reprezentaciji Srbije.

- U igri Novog Pazara gotovo da se sve vrti oko, po meni, trenutno najboljeg igrača u našem šampionatu, a to je Adem Ljajić. On, kao recimo i moj drugi omiljeni igrač Mirko Ivanić, igra sa toliko lakoće, pokazuje sjajne poteze i rešenja, postiže efektne golove…. Zato, javno bih izneo svoje mišljenje, posle oproštaja Tadića, Piksi bi morao da uputi poziv Ljajiću. Zato će nam on biti najveća briga - rekao je između ostalog Lalatović.

Foto: Starsport

Adem Ljajić

Lalatović se takođe osvrnuo na težinu predstojeće utakmice protiv Novog Pazara, ističući kvalitet njihovog tima i podršku koju imaju od svojih navijača. Ipak, on veruje u svoj tim i nada se pozitivnom rezultatu.

- Očekujem izuzetno tešku utakmicu, jer tim Novog Pazara je kvalitetan, ima odlične pojedince, a imaće i podršku 12. igrača – njegove sjajne navijače. Moja velika želja je da jednog dana radim u Novom Pazaru, to je prava fudbalska sredina. Zaista bih voleo da sa Pazarcima učestvujem na evropskoj sceni, jer tu euforiju bih želeo da podelim sa njihovom vernom publikom. Ali, sada sam u Mladosti i jasno je da priželjkujem da se neporaženi vratimo u Lučane. Ponoviću, biće teško, ali verujem u ovaj tim i da možemo dostojno parirati domaćinu - zaključio je Lalatović.

Utakmica između Novog Pazara i Mladosti igra se danas od 17.30 časova, uz direktan prenos na TV Arenasport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading