TREĆA SREĆA: Partizan protiv velikana iz Belgije u plej-ofu za Ligu konferencija!

Autor:

Sport

15.08.2024

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li crno-beli mogu do Evrope?

TREĆA SREĆA: Partizan protiv velikana iz Belgije u plej-ofu za Ligu konferencija!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana su nakon poraza od Lugana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, preusmereni u plej-of rundu za ulazak u Ligu konferencija. Ovaj ishod je rezultat meča sa švajcarskim predstavnikom, koji je otišao u produžetke, ali nažalost nije doneo željeni rezultat za crno-bele.

Nakon što je Gent pobedio danski Silkeborg u meču koji je takođe otišao u produžetke, postalo je jasno da će se Partizan suočiti sa ovom ekipom u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija. Gent je uspeo da postigne ključni pogodak tokom produžetaka, obezbedivši sebi mesto u plej-of rundi gde će se suočiti sa crno-belima.

Meč između Genta i Silkeborga bio je izuzetno uzbudljiv, sa nekoliko preokreta i dramatičnih trenutaka. Prvi gol na meču postigao je napadač Danaca Toni Adamsen u 33. minutu, ali je Gent brzo odgovorio golom Maks Din-a pet minuta kasnije. Nakon toga, Adamsen je postigao još jedan gol iz penala u 51. minutu, donoseći novu prednost Silkeborgu. Međutim, u poslednjim trenucima regularnog vremena, Omri Gandelman je postigao gol za Gent i odveo utakmicu u produžetke.

U dodatnih pola sata, Omri Gandelman je ponovo bio ključni igrač, postigavši gol u 118. minutu i obezbedivši Genti pobedu od 3:2. Ovaj gol odveo je Gent u plej-of rundu kvalifikacija, gde ih očekuje duel sa Partizanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading