SRBIN ČETVRTI PUT KOD MURINJA?: Specijalni zove iskusnog vezistu u Fener!

Autor:

Sport

08.08.2024

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smeši se im se nova saradnja!

SRBIN ČETVRTI PUT KOD MURINJA?: Specijalni zove iskusnog vezistu u Fener!

Foto: www.profimedia.rs

Portugalski fudbalski stručnjak Žoze Murinjo čini se da ne može da se odvoji od srpskog fudbalskog asa Nemanje Matića. Prema informacijama francuskog novinara Santija Aune, Murinjo je pozvao Matića da mu se pridruži u turskom Fenerbahčeu. Ovo bi bilo četvrto zajedničko poglavlje u njihovim karijerama, nakon što su sarađivali u Benfiki, Mančester Junajtedu i Romi.

Foto: Vikipedia

Nemanja Matić

Počevši od 2014. godine, kada je Murinjo platio impresivnih 25.000.000 evra Benfiki za Matića, njih dvojica su gradili uspešnu saradnju, počevši od Čelsija. Nakon toga su zajedno radili u Mančester Junajtedu i Romi, gde je srpski fudbaler bio važan deo tima. Čak je i 61-godišnji trener bio razočaran kada je Matić odlučio da napusti Romu i preseli se u francuski Ren.

Murinjo bi voleo da Matić pruži svoje iskustvo Fenerbahčeu, gde je nedavno započeo novo poglavlje u svojoj trenerskoj karijeri. Ovo bi značilo da bi se Matić pridružio Dušanu Tadiću i Edinu Džeku, što bi olakšalo njegovu adaptaciju na novu sredinu.

Foto: Profimedia

Nemanja Matić i Žoze Murinjo

Matić nedavno je prešao iz Rena u Lion, gde je potpisao ugovor na dve i po godine. Iako je bio važan deo tima Lavova, dobra finansijska ponuda iz Fenerbahčea možda bi mogla da ga ubedi da promeni sredinu.

Ovo moguće partnerstvo između Matića i Murinja privlači pažnju fudbalske javnosti, dok se navijači širom sveta pitaju da li će se ponovno udružiti na terenu. Ostaje da vidimo da li će se ova saradnja ostvariti i kako bi uticala na karijere ova dva talentovana fudbalera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading