MURINJO PRAVI SRBIJU U MALOM! Posle Tadića stiže još jedan "orao"!

Autor:

Sport

17.07.2024

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno zagrizli za reprezentativca.

MURINJO PRAVI SRBIJU U MALOM! Posle Tadića stiže još jedan "orao"!

Foto: www.profimedia.rs

Dolaskom Alvara Morate u Milan, gotovo je izvesno da će Luka Jović napustiti San Siro ovog leta. Kapiten španske reprezentacije stigao je na lekarske preglede, što znači da će srpski reprezentativac u novoj sezoni zaigrati za neki drugi klub.

Ako je suditi po ponudama, Istok je suđen Joviću, budući da se za njega odavno zainteresovao Zenit iz Sankt Peterburga. Međutim, šampion Premijer lige Rusije, dobio je žestoku konkurenciju iz - Turske!

Naime, uprava Fenerbahčea javila se roso-nerima i ozbiljno se raspitivao za "zdravlje" nekadašnjeg napadača Crvene zvezde. Rukovodstvo tima iz Istanbula je želelo da sazna pod kojim uslovima srpski napadač može da pređe na Bosfor, što je potvrdio Mateo Moreto, novinar španskog Releva.

Foto: Profimedia

Luka Jović

Ukoliko do transfera dođe, "kanarinci" će uspeti da posle kapitena Srbije Dušana Tadića angažuju još jednog člana "orlova" i zaoštre konkurenciju u špicu, posle sve izvesnijeg odlaska Edina Džeka, koji je najbliži splitskom Hajduku.

Kada se tome doda da je iskusni turski reprezentativac Dženk Tosun već pojačao Fener, jasno je da će ekipa novog trenera Žozea Murinja imati ubojiti napadački tandem u narednoj sezoni.

Dolaskom Jovića, proširio bi se spisak igrača sa Balkana na Bosforu, pošto su od ranije u igračkom kadru, sem pomenutog Tadića, takođe i hrvatski golman Dominik Livaković, reprezentativac BiH Rade Krunić i Miha Zajc, kao i Džeko čija je sudbina i dalje neizvesna.

Jović je za Milan u debitantskoj godini upisao 30 mečeva, uglavnom ulazeći sa klupe za rezervne igrače. Postigao je devet pogodaka u svim takmičenjima, od čega šest u seriji A i na sve to dodao jednu asistenciju.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading