MARKOVIĆ VEĆ TRAŽI ALIBI ZA NAREDNE NEUSPEHE: Kapiten Partizana bio surovo iskren!

Autor:

Sport

15.08.2024

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi neuspeh za crno-bele!

MARKOVIĆ VEĆ TRAŽI ALIBI ZA NAREDNE NEUSPEHE: Kapiten Partizana bio surovo iskren!

Foto: Starsport

Svetozar Marković

Fudbalski klub Partizan završio je svoje učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope nakon poraza od Lugana. Ovo iznenađujuće ispadanje izazvalo je veliko razočaranje kod navijača, ali i kod kapitena crno-belih, Svetozara Markovića. On je bio iskren i surov u svojoj oceni meča, nazivajući ga prilikom koja se retko pruža.

- Mislim da lakši način da ostvarimo neko evropsko takmičenje nećemo imati. Očekuju nas dva veoma teška meča u nastavku. Daćemo maksimum da se dobro pripremimo, jer svi mi znamo da Partizan i svi mi živimo od evropskih takmičenja i da nam je to jedina prilika - naveo je Marković.

Foto: Starsport

Svetozar Marković

Nakon ispadanja, ekipa Partizana mora da se oporavi kako fizički, tako i psihički. Marković je istakao da je to obaveza fudbalera crno-belih, naglašavajući važnost vraćanja u normalu i maksimalne pripreme za naredne izazove. Pored evropskih takmičenja, fokus će biti i na važnoj utakmici sa Radničkim iz Niša koja je za njih sada najvažnija.

- Da li možemo, ili ne možemo, mislim da moramo da se vratimo u normalu. Moramo maksimalno da se pripremimo, ali ne zaboravimo da imamo i u nedelju važnu utakmicu sa Radničkim iz Niša koja je za nas sada najvažnija utakmica - jasan je Svetozar Marković.

Ovo ispadanje predstavlja veliki udarac za Partizan, ali će ekipa, predvođena kapitenom Markovićem, morati da se posveti novim ciljevima i izazovima koji ih očekuju u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading