STANOJEVIĆ OVOM IZJAVOM ZABRINUO "GROBARE": Jedan od ključnih igrača nije trenirao pred Lugano!

Autor:

Sport

13.08.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ovo treba da brine navijče?

STANOJEVIĆ OVOM IZJAVOM ZABRINUO "GROBARE": Jedan od ključnih igrača nije trenirao pred Lugano!

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana suočavaju se s izazovom nadoknade zaostatka od 1:0 u meču protiv Lugana u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Trener Aleksandar Stanojević izneo je viđenje situacije, ističući da je situacija sa Saldanjom neizvesna. S obzirom na to da je Saldano propustio trening, njegovo učešće u narednoj utakmici je pod znakom pitanja, što dodatno komplikuje taktiku i planiranje tima za predstojeći meč.

- Što se tiče utakmice sa Luganom, nismo još imali trening, imaćemo večeras. Tada ćemo znati kakva je situacija kadrovska, Saldanja nije odradio nijedan trening. Pod znakom pitanja je i videćemo šta ćemo raditi. Druge igrače smo odmorili, neke tek pripremamo. Večeras ćemo znati na koga možemo da računamo da bi znali plan - naveo je Stanojević.

Foto: Starsport

Mateus Saldanja

Iako će se meč odigrati na gostujućem terenu, Stanojević očekuje podršku navijača, koji su poznati po svojoj vernosti i entuzijazmu. 

- Imamo sjajnu grupu navijača, dosta ih ima u Švajcarskoj. To znači da imamo neku obavezu, okej, moramo se adaptirati na teren. Brzi su, hitri su. Odgovara im brz teren, ali kažem, izaći ćemo i videćemo - poručio je strateg crno-belih i dodao:

- Da ne otkrivamo plan, mi pravimo ekipe za dva meča u nedelji. Morate da rotirate, da imate sve u fokusu. Ne želim da odlažem utakmice, zato smo pravili te promene, imamo veliki kadar i moramo da ga koristimo. Videćemo u odnosu na igrače koji su zdravi, tako ćemo se ponašati - podvukao je Aleksandar Stanojević.

Uoči ovog izuzetno važnog meča, Partizanovi navijači i fudbaleri se nadaju uspehu i plasmanu u narednu fazu takmičenja, dok će taktičko vođenje Stanojevića imati ključnu ulogu u ostvarenju tog cilja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading