NE OČEKUJEM NIŠTA OD PARTIZANA! VERMEZOVIĆ SUROVO ISKREN: Srpski timovi NIGDE nisu favoriti, šta je sa DOMAĆIM igračima?!

Autor:

Sport

15.08.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ceo kadar, osim Jovanovića, tanak" - poručuje Vermez pred Lugano

NE OČEKUJEM NIŠTA OD PARTIZANA! VERMEZOVIĆ SUROVO ISKREN: Srpski timovi NIGDE nisu favoriti, šta je sa DOMAĆIM igračima?!

Foto: Starsport, FK Partizan

Fudbaleri Partizana večeras od 20:30 časova igraju revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Lugana. Crno-beli iz Beograda "vuku" zaostatak od jednog gola, a optimizam posle blamaže protiv kijevskog Dinama je među navijačima, čini se i u klubu, ravan nuli. Dodatno u prilog lošoj atmosferi u Humskoj ide i nerešen rezultat protiv IMT u domaćem prvenstvu, što je bila najgora moguća uvertira pred najbitniji meč u sezoni.

Čini se da je samopouzdanje kod igrača ozbiljno nisko, odnosno da im treba neka veća pobeda kako bi ih malo razdrmala i vratila na prave staze. Može li to da se dogodi večeras?

Vladimir Vermezović za "Republiku" poručuje - teško.

- Pa, po ovome što smo do sad videli, teško da može da se prođe. No, treba verovati. Iskreno, ne vidim da je išta bolje u odnosu na prošlu godinu i ne očekujem ništa, ali ako se prođe biće premija - počeo je bivši trener Partizana za naš portal.

Republika

Foto: Starsport

Zanoti postiže pobednički gol za Lugano u Humskoj

Zbog čega su očekivanja pala tako nisko, kada je Partizan do pre koju godinu mogao ravnomerno da igra, u najmanju ruku, sa svim klubovima Lige Evrope? Gde se greši?

- Mislim da je to pitanje za ljude koji rade sa njima. Mi gledamo samo ono što se dešava na utakmici, ali to je mnogo kompleksnije. Ponašanje van terena, odnos prema treningu - samo oni koji rade sa njima znaju šta se sa tim dešava. Nezahvalno je komentarisati, jer, generalno po ovome što vidimo na utakmicama kao navijači, osim golmana Jovanovića koji drugu godinu zaredom spašava Partizan, nema dovoljno kvaliteta među igračima. Meni je žao što nema domaćih fudbalera, već se dovode brojni stranci... - dodao je bivši igrač crno-belih.

Završio je razgovor surovo iskreno.

- Generalno, mi smo zemlja nekog četvrtog šešira i ne znam zašto se zanosimo da smo favoriti u nekoj utakmici protiv nekoga. Ne treba trošiti pare na skupa pojačanja i treba forsirati decu iz naše škole, ako ta Omladinska škola uopšte više i radi, jer vidim da se kupuju i mlađi stranci - zaključio je Vermezović.

Može li Partizan da okrene sezonu pobedom u Tunu i razuveri sve svoje simpatizere, saznaćemo večeras.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading