PARTIZAN IMA ČEMU DA SE NADA PROTIV LUGANA! Grobari mogu da odahnu!

Autor:

Sport

14.08.2024

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje za tim

PARTIZAN IMA ČEMU DA SE NADA PROTIV LUGANA! Grobari mogu da odahnu!

Foto: FK Partizan

Nakon jučerašnje burne konferencije Aleksandra Stanojevića pred revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope sa Luganom, u kojoj je, pored prozivki na svačiji račun, rekao i da Mateus Saldanja vrlo verovatno neće biti spreman da nastupi, trener crno-belih je ipak odlučio da povede napadača.

Odnosno, moguće je da će dobiti skraćenu minutažu, ali budući da se Brazilac našao na spisku putnika za Švajcarsku, očekuje se da će koliku-toliku šansu morati da dobije, s obzirom na to da je glavni adut tima.

Stanojević i ekipa su krenuli put Švajcarske, a trener Partizana je u Begradu ostavio sledeće igrače: Vukašin Đurđević, Bojan Kovačević, Mateja Stjepanović i Aleksa Janković.

Republika

Foto: Starsport

Mateus Saldanja

Sve ostalo je manje-više poznato, te će na put sledeći igrači - golmani: A. Jovanović, Stevanović, Krunić; defanzivci - Medina, Lazarević, Filipović, Marković, Mujakić, Jurčević, Antić; vezisti - Arijaga, Zahid, Ovusu, Šćekić, Natho, Goh, Kalulu, Severina, Grimaldo, Trifunović, Zubairu; napadači - Nikolić, Saldanja, Đ. Jovanović.

Revanš meč je na programu u četvrtak od 20:30 časova i odigraće se na stadionu Tuna, budući da se u domu Lugana trenutno ne može nastupiti. Otežavajuće po crno-bele može biti i to što je podloga travnata, kao i, naravno, činjenica da idu na gostovanje sa golom minusa. Težak posao očekuje Partizan, ali, uz malo sreće i Saldanju na nivou, mogli bi u Humskoj da se nadaju obezbeđenoj Ligi konferencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading