NAVIJAČI PREDLOŽILI, KLUB ISPUNIO: Zvezda donirala klima uređaje bolnici u Kruševcu

Autor:

Sport

15.08.2024

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lep gest sa Marakane

NAVIJAČI PREDLOŽILI, KLUB ISPUNIO: Zvezda donirala klima uređaje bolnici u Kruševcu

Foto: FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda je pomogla Opštoj bolnici u Kruševcu i donirala klima uređaje na predlog kluba navijača.

Danas je u Medija centru stadiona "Rajko Mitić", predsednik kluba - Svetozar Mijailović dočekao direktorku Opšte bolnice u Kruševcu - Vesnu Stević Gajić i uručio joj četiri klima uređaja.

- Ovo je još jedna u nizu humanitarnih akcija koje preduzimamo. Na inicijativu našeg kluba navijača odabrana je Opšta bolnica u Kruševcu. Zvezda je na ovaj način pokazala ne samo društvenu-odgovornost, nego imajući u vidu popularnost našeg kluba i brojnost navijača koje imamo, te akcija koje sprovodimo, podsticaj za druge da na sličan način postupe i doprinesu onima kojima je pomoć potrebna. Nadam se da ćemo i dalje putem klubova navijača omogućavati da se ovakve i slične akcije organizuju, kako bi doprineli opštem stanju humanosti - rekao je Mijailović.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Predsednik kluba: Svetozar Mijailović

Zahvalnost Zvezdi dolazi iz Kruševca.

- U ovim tropskim vrelim danima već postojeći rashladni sistem u Opštoj bolnici u Kruševcu ne može da dostigne odgovarajuću temperaturu, tako da nam je ova donacija od velikog značaja. Hvala upravi FK Crvena zvezda na lepoj i humanitarnoj donaciji, a svakako će dobrobit od ovog imati ne samo radnici u bolnici, već i naši pacijenti. Od početka godine smo ugradili preko 30 klima putem donacija, i to je dokaz da u Srbiji ima mnogo ljudi dobre volje - rekla je Stević Gajić.

- Crvena zvezda će i u narednom periodu nastaviti sa društveno-odgovornim akcijama - poručuju sa Marakane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading