MITROVIĆ ODLUČIO HOĆE LI I DALJE IGRATI ZA SRBIJU! Posle razgovora sa Piksijem, OVO je rešenje!

Autor:

Sport

15.08.2024

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakopali ratne sekire?!

MITROVIĆ ODLUČIO HOĆE LI I DALJE IGRATI ZA SRBIJU! Posle razgovora sa Piksijem, OVO je rešenje!

Foto: fss.rs

Napadač Srbije Aleksandar Mitrović doneo je odluku da nastavi da igra za reprezentaciju, piše "Kurir"! Špic Al Hilala je obavio razgovor sa selektorom Draganom Stojkovićem i poručio mu "da će uvek biti tu za Srbiju", bez obzira na to da li počinjao mečeve ili ulazio sa klupe, tako da ćemo gledati rekordera u dresu "orlova" i u Ligi nacija, a potom i u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Piksi je objasnio Mitroviću koliko je važan za nacionalni tim i, uprkos brojnim spekulacijama koje su osvanule posle EVRO, Mitar i selektor nisu ni u kakvom sukobu.

Podsetimo, Mitrović je posle Evropskog prvenstva na pitanje o njegovoj sudbini u reprezentaciji odgovorio optimistično:

Republika

Foto: Profimedia

Mitrović protiv Slovenije na EVRO

- Bože zdravlja! Videćemo... Mislim da je rano za te priče. Treba malo pustiti vreme, ohladiti glavu. Ne treba vruće glave donositi odluku. Pričaću sa porodicom, selektorom, saigračima... Videćemo. Za sada sam tu. Bože zdravlja, biću i tad. Videćemo.

Aleksandar Mitrović debitovao je za srpsku reprezentaciju 2013. godine i od tada je bio ključni igrač na Mundijalima u Rusiji i Kataru, kao i na EVRO 2024 u Nemačkoj. Sa ukupno 58 golova, postao je najbolji strelac u istoriji našeg nacionalnog tima, što samo po sebi govori koliko je važan za ekipu. Prvu sledeću priliku da dodatno popravi učinak imaće 5. septembra kada u Srbiju dolazi Španija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading