ZVEZDIN POČETAK IZ SNOVA! Novajlije pomerile GRANICU! Više od polovine golova dala su POJAČANJA!

Autor:

Sport

11.08.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli odradili sjajan prelazni rok.

ZVEZDIN POČETAK IZ SNOVA! Novajlije pomerile GRANICU! Više od polovine golova dala su POJAČANJA!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su odlično krenuli u odbranu superligaške titule, pošto su u prva četiri meča upisali tri pobede. Ono što je važnije za četu Vladana Milojevića jeste činjenica da su igrači sa Marakane u dosadašnjem toku postigli čak 14 golova. 

Međutim, svim navijačima srpskog šampiona "upada u oči" da je od toga devet pogodaka završilo na kontu novajlija, odnosno igrača koji su tokom leta pristigli u Ljutice Bogdana da pojačaju konkurenciju.

Već u prvom kolu protiv Jedinstva u listu strelaca se upisao Bruno Duarte, koji je tom prilikom oborio rekord Filipa Kasalice. Brazilac je postigao najbrži prvenac na debiju u crveno-belom dresu, dok je bio precizan i protiv Lučanaca, a zatim i Tekstilca u Bačkoj Palanci. Na istom susretu u strelce su se upisali Milson i Timi Maks Elšnik, dok je Slovenac svoj drugi gol dao i u subotu protiv Novog Pazara (4:1).

Tu nije kraj pošto su Pazarcima golove dali Seol i Puma, odnosno četvrti put u strelce se upisao sjajni Duarte koji na svom kontu ima i dve asistencije. 

Republika

Foto: Starsport

Bruno Duarte je nastavio golgeterski niz

- Prva četiri kola su znak da je Zvezdina skauting služba odradila sjajan posao, te da je šefa stručnog štaba - Vladana Milojevića stavila na slatke muke pred odlučujuće utakmice za plasman u Ligu šampiona. Verujemo da će se ubrzo u listu strelaca upisati i defanzivac Nemanja Stojić, kao i Dalsio Gomeš, te zabeležiti debitantske golove u crveno-belom dresu - stoji na zvaničnom sajtu osvajača "duple krune", gde još podsećaju da su Ilić i Lazar Jovanović postizali golove u prijateljskim utakmicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading