GVARDIOLA OSTAJE BEZ GLAVNOG ADUTA: Fudbaler Sitija nadomak transfera u Saudijsku Arabiju!

Autor:

Sport

21.07.2024

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I sam je pričao da priželjkuje ovako nešto.

GVARDIOLA OSTAJE BEZ GLAVNOG ADUTA: Fudbaler Sitija nadomak transfera u Saudijsku Arabiju!

Foto: Profimedia

Kevin de Brujne, fudbaler Mančester Sitija, trenutno razmatra ponudu Al Itihada iz Saudijske Arabije. Belgijanac, koji je sa svojim dosadašnjim timom osvojio brojne trofeje, mogao bi postati najplaćeniji fudbaler arapskog prvenstva, sa ponuđenih 50 miliona dolara godišnje. De Brujne je izjavio da je otvoren za sve opcije, posebno zbog "neverovatnih suma novca" koje su mu ponuđene.

Foto: printscreen twitter

Kevin De Brujne

U svojim izjavama, De Brujne ističe da je svestan da se nalazi u godinama kada treba razmotriti i nekonvencionalne opcije. I dok je njegov transfer u Saudijsku Arabiju još u pregovorima, cela situacija ukazuje na mogućnost da se ostvari ovaj neobičan prelazak.

Belgijanac je član Sitija od 2015. godine i od tada je zabeležio 382 nastupa i postigao 102 gola. Jedan od udarnih šrafova Pepa Gvardiole. Bez De Brujena igra ''građana'' ne izgleda isto, a to se videlo prošle sezone kada je veći deo bio povređen i kada je španski stručnjak morao bez njega da igra veoma bitne utakmice. Ovo će sigurno uticati na Siti naredne sezone, a De Brujne je spreman za nove izazove u karijeri.

Očekuje se da će ovaj potencijalni transfer izazvati brojne reakcije u fudbalskom svetu. Pitanja o tome kako bi De Brujneova odluka mogla uticati na njegovu karijeru i na fudbal u Saudijskoj Arabiji već su počela da se postavljaju. Dok se čeka konačna odluka, ljubitelji fudbala širom sveta pažljivo prate razvoj događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading